Toki 4. Etap için başvuru çalışmalar başladı 
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve beraberindeki heyet 3.Etap TOKİ bölgesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve beraberindeki heyet 3. ETAP TOKİ bölgesindeki çalışmaları yerinde inceledi.
%40’I BİTTİ
Başkan Taban inceleme sonrası yaptığı açıklamada “Burada başlayan ve devam eden çalışmaları izliyoruz. Ara dönemimizde konut ihtiyacına dair talepler toplamıştık. Şehrimizde 805 konutun yer aldığı TOKİ projesi başladı. Projenin şuan %40’ına gelmiş durumunda. Konutlar 2022 yılının Ağustos ayında tamamlanmış olacak.  Bu bölgede sosyal donatı alanı ticaret alanı parklar olacak. Burada birde okul yapmak için girişimlerde bulunduk. İnşallah onunda en kısa sürede ihalesi yapılacak.”
2022 AĞUSTOS AYINDA TESLİM EDİLECEK
“Bu bölge çok havadar çokta güzel bir manzaraya sahip bir şekilde. Vatandaşında gerçekten başka bir güzelliğin içerisinde. Şehrin hengâmesinde gürültüsünden uzakta olacak. Allah nasip ederse 2022 yılının Ağustos ayında vatandaşlarımızda konutlara yerleşmeye başlayacak.”

Editör: TE Bilişim