Zarafet İlkokulunda düzenlenen törene Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Maden, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ile okul müdürleri katıldı.

32 OKULA BEYAZ BAYRAK

Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında beyaz bayrak almaya hak kazanan okullarımızın beyaz bayraklarını takdim edeceğiz. Bu gerçekten tarafsız komisyon tarafından okullarımız incelenmekte. Her yıl bu denetimler yapılmakta. Beyaz bayraklar artık 3 yılda bir veriliyor. 32 okulumuzu tebrik ediyorum. Şimdiye kadar il tarafından bu denetimler yapılıyordu, bu yıl ilçelere bırakıldı. Denetimlerini biz yapacağız. 242 kurumumuz var. Eğitim öğretim hizmetlerini yürütüyoruz. Daha kaliteli eğitim verebilmek adına gayret gösteriyoruz.” Dedi.

BEYAZ ŞEHİR

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Şehrimizde farkındalık oluşturacak olan çalışmanın yapılmasından dolayı mutluyum. Bir yıldır çevre konusunda gerçekten daha güzel günlere gelebilmek için mücadele veriyoruz. Bu mücadeleyi de ne kadar fazla tabana yayabilirsek o kadar daha başarılı olunacağına inanıyorum. Gördüklerimiz bunu gösteriyor. Toplumumuzda temizlik ve çevre kültürü oluştuğunda daha temiz bir toplum ortaya çıkmış oluyor. Bu anlamda yapılan her çalışmayı önemsiyor ve destekliyoruz. Amacımız temiz şehir olgusunu hayata geçirmek istiyoruz. Sizlerin de destekleriyle bunu başarabiliriz. Beyaz bayrak alan okullarımızı tebrik ediyorum” dedi.

32 OKULA BEYAZ BAYRAK

Konuşmaların ardından 100. yıl ilkokulu, Çitli Nihat Korkmaz İlk ve Ortaokulu, Deydinler Dr. Emin Acar İlkokulu, Dipsizgöl İlk ve Ortaokulu, Edebey İlk ve Ortaokulu, Hacer Salih Yıldız İlkokulu, Hacı Sevim Yıldız-3 MTAL, Hacı Sevim Yıldız-5 MTAL, Hacı Sevim Yıldız Anaokulu, Hacı Sevim Yıldız Mobilya İç Mekan Tasarım Teknolojileri MTAL, Halime Hatun Anaokulu, Halk Eğitim Merkezi, İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Hamamlı İlk ve Ortaokulu, İnegöl İlkokulu, Kaşıkçıoğlu Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu, Naire Çikayeva Anadolu Lisesi, Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu, Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Özel Bildim İlk ve Ortaokulu, Özel Devrim Kosova İlkokulu, Özel Doğa Anadolu ve Fen Lisesi, Özel Zarafet Anaokulu, Özel Zarafet İlkokulu, Salih İbrahim Kırcalı MTAL., Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şipali İlk ve ortaokulu, TOKİ Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yenice 19 Mayıs Ortaokulu, Yenice Ali Şefika Göztepe İlkokulu, Yenice Ali Şefika İmam Hatip Ortaokulu, Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi müdürlerine beyaz bayrakları takdim edildi.

Editör: TE Bilişim