Sosyal medya üzerinden Kız Meslek Lisesinde eğitim gören arkadaşlarını bulan Hikmet Nameci, bir organizasyon düzenleyerek arkadaşlarını 38 yıl sonra bir araya getirdi. O dönem Türkçe öğretmenliği ve okul idareciliği yapan Hüseyin Çelik’i de davet eden Nameci, “Facebook’tan bütün arkadaşlarımı ve hocalarımı buldum. Bunca yıl sonra bir araya geldik. Şuan çok mutluyum. Bu buluşmanın devamını getireceğiz. Buluşma teklifime arkadaşlarım çok mutlu oldu. Bundan sonra da görüşmeye devam edeceğiz” dedi.

BİZLERİ UNUTMADI

Hatice Çiftçi ise, “Gerçekten çok mutluyum. Böyle bir mutluluğu daha önce yaşamamıştım. Hocamla tekrar birlikte olmaktan gurur duydum. Bizleri unutmadı. Bizlerde kendisini unutmadık. İsterim ki bu birliktelik her zaman devam etsin. Seneye yeniden bir araya gelmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

ONLARI TEKRAR KARŞIMDA GÖRMEK, SOHBET ETMEK BAŞKA…

6 yıl Kız Meslek Lisesinde görev aldığını belirten Hüseyin Çelik, “1974-1975 eğitim öğretim yılında Kız Meslek Lisesinde göreve başlamıştım. 1980-1981 eğitim öğretim yılında da Kız Meslek Lisesinden ayrıldım. 6 yıl İnegöl Kız Meslek Lisesinde Türkçe öğretmeni ve idareci olarak görev aldım. Öğrencilerim böyle bir organizasyonu teklif edince hiç tereddütsüz kabul ettim. Çünkü çok değerli öğrencilerim vardı. Onları tekrar karşımda görmek, sohbet etmek başka olacaktı. Bunu biliyordum. Onun için isteyerek ve severek buraya icabet ettik. Şuanda duygularımı ifade etmek gerekirse, bende çok mutluyum. Yaşımız ilerledi. Bundan sonra hatıralar bizler için daha değerli” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim