Aslen İnegöllü olan ve 14 yıl önce Ukrayna’ya yerleşen Yaşar İlarslan’ın 5 yaşında ki kızı Elvan İlarslan, yaptığı jimnastik hareketlerle Bulgaristan, Almanya,  Rusya ve Türkiye Milli Takım Antrenörlerini peşinden koşturuyor. Her gün 5 saat jimnastik çalışan küçük Elvan, olimpiyatlara hazırlanıyor.

İnegöl uzun yıllar mobilyacılık yapan Yaşar İlarslan, 14 yıl önce Ukrayna’ya yerleşti. Kharkov şehrinde yeni bir iş koluna yönelen İlarslan, Turkish Döner Kebap adı altında şubeler açtı. Ukrayna’da evlenen İlarslan’ın iki kızı oldu.

ANTRENÖRLER PEŞİNDE

5 yaşındaki kızı Elvan’ın jimnastiğe ilgisi olması üzerine İlarslan kızını bu konuda eğitime verdi. Henüz 5 yaşında olması nedeniyle resmi bir yarışmaya katılamayan küçük Elvan, her gün 5 saat jimnastik çalışıyor. Yaptığı jimnastik hareketlerle ilgi odağı olan Elvan, milli takım antrenörlerinin de dikkatini çekti.

Kızının şimdiden Ukrayna’nın gözdesi olduğunu belirten baba Yaşar İlarslan, “Eşim Natalia İlarslan eski bir dans karografi öğretmenidir. Kızımın yaptıkları sosyal medya da paylaşıldı. Bu paylaşımlardan dolayı diyebilirim ki şimdiden Ukrayna’nın gözdesi oldu. Bizimde her gün telefonlarımız susmuyor. Yaşından dolayı çok güçlü. Şimdiden Bulgaristan, Almanya, Rusya ve hatta Türkiye milli takım antrenörü dahil Elvan’la ilgili bilgilere sahipler ve onunla çalışmak istediklerini söylüyorlar. Bu bizim hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor. Kızım her gün 5 saat çalışıyor. Kızım için bizimle milli takım ve olimpiyat takımlarının antrenörleri irtibat kurmaya çalışıyor. Bir çoğu da kendi ülkeleri için kızımı çalıştırmak istiyorlar” dedi.

Editör: TE Bilişim