İnegöl Belediyesi ve

İnegöl Belediyesi ve Kent Konseyi Kadınlar Meclisi işbirliği ile ‘Kentimizin Adı Elimizin Tadı Yemek Yarışması’ gerçekleştirilecek.

Dün saat 16.00'da Encümen salonunda Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Şule Kuzlak, Kadınlar Meclisi Üyesi Nuray Potoğlu, Kent Konseyi Sekreteri Fatih Aydın, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Sorumlusu Oğuz İlhan'ın hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, her sene 8 Mart tarihinin tüm dünyada Kadınlar Günü olarak kutlanmakta olduğunu belirterek, "Belediye olarak biz de kadınlar gününe özel her sene değişik etkinlikler yapıyoruz. Bu sene de farklı bir etkinliğe imza atmak istedik. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel, bir yemek yarışması yapıyoruz. Bu yarışma, ilçemizde birçok güzel işe imza atan, İnegöl Kent Konseyi’nin değerli Kadınlar Meclisi tarafından projelendirilmiştir" dedi.

KENTİMİZİN ADI ELİMİZİN TADI

‘Kentimizin Adı Elimizin Tadı Yemek Yarışması’ ismiyle yapacakları yarışmayı İnegöl Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliği ile gerçekleştireceklerini ifade eden Şahin, "Yemek yarışmasını, 8 Mart tarihinde başka bir açılışımız olması nedeniyle 7 Mart 2012 tarihinde saat 14.00’de, KSGM Neva Kahve içerisinde gerçekleştireceğiz. Yarışmamız, ‘Ana Yemek’, ‘Tatlı’ ve ‘Hamur İşleri’ şeklinde 3 kategoride olacaktır. Yarışmaya katılacak kişiler, tek kategori için yarışacaklardır. Yarışmacılar, yarışma günü, sunuma hazır yemekleriyle birlikte yarışmanın yapılacağı yere gelmiş olacaklardır. Yarışmaya genel olarak 30 yarışmacı alınacaktır” şeklinde konuştu.

BAŞVURULAR GENÇLİK MERKEZİNE

Başvuruların, Kültür Sanat ve Gençlik Merkezine 22 Şubat - 2 Mart 2012 tarihleri arasında yapılacağını bildiren Şahin, "Ben yarışma fikrini ortaya atan Kent Konseyi Kadınlar Komisyonuna teşekkür ediyorum. Yarışmamızda dereceye girenlere sürpriz hediyeler hazırladık. Mutfakta kendine güvenen tüm hanımlarımızı yarışmamıza katılmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim