Saadet Partisi (SP)

Saadet Partisi (SP) İnegöl İlçe Hanım Kollarının aylık Divan Toplantısı, geçtiğimiz gün ilçe lokalinde geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya SP İnegöl İlçe Hanım Kolları Başkanı Remziye Özkan ile yönetim kurulu üyeleri, Hanım Kollarının mahalle ve belde temsilcileri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Divan toplantısında konuşan Hanım Kolları Başkanı Remziye Özkan, aylık çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hanım Kolları olarak aylık toplantılarını düzenli olarak yaptıklarını kaydeden Özkan, iki aylık bir çalışma neticesinde tüm mahallelerde yönetim kurullarını tamamladıklarını belirtti.

Saadet Partisinin 42 yıldır, “Önce Ahlak ve Maneviyat” bayrağıyla, “Yaşanılabilir Türkiye”, “Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya”nın kurulması için tüm gayreti ile ara vermeden çalıştığını belirten Özkan, “Merhum Liderimiz Erbakan Hocamızın bize öğrettiği yolda çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Başbakanın, “İmanlı gençlik yetişmemizi engelleyemezsiniz” sözünü hatırlatan Özkan, bu sözü en çok destekleyenin yine kendileri olduğunu, ancak bu hükümet döneminde zinanın suç olmaktan çıkarıldığını, Avrupa uyum yasaları çerçevesinde uyum yasaları çıkartılarak, bir çok tavizlerin verildiğini belirtti.

Çarpık olan bu eğitim sisteminde nasıl imanlı gençlik yetiştirilebileceğini soran Özkan, “Bir an önce bu verilen tavizlerden kurtulmalıyız. Ancak böyle olursa Başbakanın samimiyetine inanırız. Aksi takdirde söyledikleri ile icraatları birbirine uymazsa, bu millet de bir gün bunun hesabını sorar” dedi.

İlçe Başkanı Remziye Özkan’ın konuşmasının ardından basına kapalı bölüme geçildi. Basına kapalı bölümde mahalle ve belde birimlerinin çalışma raporları ele alındı.

Editör: TE Bilişim