Bursa’da faali

Bursa’da faaliyette bulunan Değişim Medya Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Avşar, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede konuşan  Değişim Medya Ajansı Genel Müdürü Ahmet Avşar, “İnegöl’ü, Mobilyasıyla, Köftesiyle ve Oylat Kaplıcasıyla marka şehir olma yolunda, Türkiye’nin yükselen değeri olarak görüyoruz. Bu yükselişte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın desteğini, katkısını ve emeğini takdirle karşılıyoruz. Basın olarak bizde İnegöl’ün yükselişini, ulusal ve uluslararası anlamda tanıtımını yapmak için üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırız” dedi.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Belediye Başkanı olarak tabiri caizse 7/24 hizmet etmeye çalışıyoruz, Tüm bu güzel çalışmaların, önemli yatırımların arkasında, benimle birlikte başarılı bir ekip bulunmaktadır. Bu arada, şehrimizin güzelliklerini, çalışmalarını Türkiye’ye ve uluslararası kamuoyuna duyuran basınımızın katkılarını da takdirle karşılıyoruz” şeklinde konuştu.

Aktaş, “Şehrimize yapılan hizmetlerin yanında, değerlerimizi zaman zaman ülke gündemine basın aracılığı ile getirmek, bence en önemli unsurlardan birisi olarak değerlendirilmelidir” dedi.

Editör: TE Bilişim