Nuh Mehmet Küçükçalı

Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği tarafından, her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen ‘Dayanışma Yemeği’nin üçüncüsü, geçtiğimiz Cumartesi günü Orhan-2 İnegöl Köftecisinde gerçekleştirildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Milli Eğitim Şube Müdürü Özer Yılmaz, bazı okul müdürleri ile öğrenci velileri ve öğrencilerin katıldığı Dayanışma Yemeğinin açılış konuşmasını yapan  Okul Müdürü Müslim Serbest, "Buradaki birinci amacımız, tabii ki Okul Aile Birliğimiz ve tüm velilerimiz ile tanışmak, kaynaşmak, bir araya gelmektir. Tabi bu işte yemek bahane oldu. Ama esas amacımız öğretmen, idareci veli ve öğrenci kaynaşmasını sağlamaktır. Bu yemeğin düzenlenmesinde Okul Aile Birliğimizin katkıları büyüktür. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Düzenledikleri Dayanışma Yemeğine katılan herkese teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkanı Ergül Bedir ise, "Bu programın hazırlanmasında, bilet satışlarında ve hediye toplamada bize yardımcı olan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilere teşekkür ediyoruz. Böyle programlarda lütfen aile birliklerini yalnız bırakmayın, onlara destek olun. Çünkü, bunların dönüşü çocuklarımız içindir" şeklinde konuştu.
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk’de, "Okul Aile Birliğinin, okul ile alakalı birçok çalışması oldu. Ama velileri ile beraber böyle bir çalışma ortaya koyması da anlamlıdır. Bundan dolayı Okul Aile Birliğimize teşekkür ediyorum. Buradan elde edilecek gelir ile okulda çocuklar için güzel çalışmalar yapılacak. Bu çalışmaların bütün okullara yayılmasını istiyorum. Bu tür organizasyonlarda Okul Aile Birliklerimize sahip çıkınız ve destekleyiniz. Onlar çocuklarımız ve okullarımız için çalışıyorlar" dedi.
Konuşmaların ardından veliler, müzik eşliğinde oyunlar oynayıp, halay çekip gönüllerince eğlenirken, okula gelir elde etmek için hediye çekilişi de yapıldı. Yardım sever esnaflardan toplanan yaklaşık 500 adet hediye, yapılan çekilişle sahiplerini buldu. Elde edilen gelirle okulun çeşitli ihtiyaçlarının karşılanacağı bildirildi.

 

Editör: TE Bilişim