İnegöl Meslek Yük

 


İnegöl Meslek Yüksekokulunda okuyan öğrenciler ile İnegöl halkı tarafından oluşturulan Vakitsizler Tiyatro Grubunun ilk gösterisi, 'Bağımsız Bağımlı ve Aşka Yelken' adlı tiyatro oyunu önceki akşam izlenime sunuldu.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Amfi Tiyatroda gösterime sunulan oyuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Abdulcelil Yediel’in yazıp yönettiği Bağımsız Bağımlı ve Aşka Yelken oyununda Nazan Çokal, Yasemin Doğan, Ferah Köse, Nazlı Algan, Serkan Güneş, Bahadır Karabulut, Ekrem Demirci ve Halil İbrahim Uzer rol aldı. Oyunun dekorlarını hazırlayan  Serdar Pazarlıoğlu, ses sistemlerini de yönetti.

'Bağımsız Bağımlı ve Aşka Yelken' adlı oyunu yazan ve yöneten Abdulcelil Yediel, tiyatro topluluğun amacının, toplumsal içerikli konularda oyunlar oynamak olduğunu belirterek, "Bu oyunların birincisi olan 'Bağımsız Bağımlı ve Aşka Yelken' adlı eleştirisel komedi tarzındaki bu oyunumuzda, günümüzdeki evlilik programlarını eleştirdik. Uyuşturucu ve alkol gibi maddelerin kullanımından sonra insanın hayatındaki olumsuz yanları anlattık. Oyunumuzla ilgili İnegöl halkından olumlu tepkiler aldık. Kısa bir süre içinde yeni bir oyun sahnelemek için çalışmalara başladık. Başta Yıldırım Gazetesi olmak üzere tüm sponsorlarımıza katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim