Şakir Lakşe İlköğret

Şakir Lakşe İlköğretim Okuluna vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı dün Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a, okul yönetimi tarafından teşekkür belgesi ile plaket verildi.

Dün saat 11.30'da Başkan Aktaş'ı makamında ziyaret eden Şakir Lakşe İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Önal, Müdür Yardımcısı Necati Küçükoğlu ile  Okul Aile Birliği Başkan Yardımcıları Mine Sır ve Ümmü Gülsüm Yılmaz, okula yapmış olduğu destek ve katkılardan dolayı Aktaş'a, teşekkür belgesi ile teşekkür plaketi takdim ettiler. 

Ziyarette sırasında bir konuşma yapan Şakir Lakşe İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Önal, okullarına İnegöl Belediyesinin tüm birimlerinin ellerinden gelen katkıyı yaptığını belirterek, "İki yıllık bir süre içerisinde devralmış olduğumuz okulda ciddi sıkıntılar vardı. Göreve geldiğimiz zaman  Belediye Başkanımızı ziyaret ederek, yapacağımız çalışma ve projelerden bahsettik. Bu konuda İnegöl Belediyesi tüm birimleri ile ellerinden gelen katkıyı yaptı. Bu katkılardan dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. O sadece İnegöl’ün Belediye Başkanı değil, gönüllerimizin de Belediye Başkanı. Başarılı çalışmalarıyla  her zaman bizi mutlu etmiştir. Okulumuz bir ivme kazandı. Şakir Lakşe İlköğretim Okulu artık eski Şakir Lakşe İlköğretim Okulu değil, büyük başarılara imza atan, İnegöl’de bayrağı her zaman göğüsleyen ve başarı çıtasını her zaman yükseltmeye çalışan bir okul" dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "İnegöl’ümüz, nüfusu ve potansiyeli ile her geçen gün gelişen ve beraberinde de sosyal kültürel yapısı ile renkli bir mozaik. Bu şehrin hızla büyümeye paralel eğitim ve sağlık başta olmak üzere altyapı ve üst yapıdaki ihtiyaçları giderek artıyor. Biz, konular ile alakalı çok samimi davranıyoruz. Eğitim dostu ve eğitim yanlısı bir belediyeyiz. Eğitim ile alakalı yapılan çalışmalarının hiç birinin karşılıksız kalmayacağına inanıyorum. Bu toplumun gelişmişliğin göstergelerinden birisi, eğitim standartları olduğunu biliyoruz. Bu manada da Şakir Lakşe İlköğretim Okulunda ciddi sıçrama söz konusu. Okul Aile Birliği ve veliler bu işin parçası olmazsa, başarının yakalanması asla mümkün değildir" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Şakir Lakşe İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Önal, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür belgesi ve plaket takdim etti.

Editör: TE Bilişim