2012 YGS sonuçlarını

2012 YGS sonuçlarını değerlendiren İnegöl Fem Dershaneleri Genel Müdürü Hasan Çakır,  Türkiye 1.'si olan iki öğrenciden ikisinin de FEM'li olmasının, Türkiye 3’ncüsü, Bursa 1’ncisin ve İnegöl 1’ncisi ile 2’ncisinin Fem Dershanelerinden çıkmasının bir tesadüf olmadığını ileri sürdü.
FEM Dershanelerinin başarılarında, tecrübeli, özverili öğretmen ve idari kadrosu, isabet yüzdesi yüksek kaliteli, bol doküman, sistemli ve kontrollü ders çalıştırma programı olduğunu ifade eden Genel Müdür Hasan Çakır, “Kurum olarak tüm öğrencilerimizle bire bir ilgilenmeyi esas alan danışmanlık sistemi, öğretmenlerimizin tecrübelerinin paylaşıldığı haftalık zümreler, Dershane-aile-öğrenci diyalogu gibi etkenler, önemli rol oynamıştır. FEM kalitesini, İnegöl halkına sunmanın onurunu yaşıyoruz. YGS’de dört dalda İnegöl 1.'si olan Elif Beyza Toğrul ve İnegöl 2.si olan Halenur Tetik öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu başarısıyla ailesinin ve öğretmenlerinin gurur kaynağı olan öğrencilerimiz, düzenli çalışmalarından taviz vermeyerek, güzel bir başarı elde ettiler. Ayrıca YGS’ye giren öğrencilerimizden yüzde 98’i başarı göstermiştir. FEM, İnegöl’de başarı geleneğini sürdürüyor" dedi.
“Kurumumuz kurulduğu günden bu yana başarıdan başarıya koşan geçmişi ile İnegöl’ün en seçkin dershanesi olmuştur” diyen Hasan Çakır, “Bu başarıların asıl mimarı olan, çalışkan, gayretli, özverili ve öğrencisini daima en yükseklere yönlendiren, branşlarında uzman değerli öğretmenlerimize teşekkürlerimizi bir borç biliriz. FEM Dershanesi olarak, YGS'de başarılı olan öğrencilerimizi kutluyoru" diye konuştu.
Önümüzdeki Haziran ayında yapılacak LYS sınavına da vurgu yapan Çakır, “Haziran'da yapılacak LYS'ye hazırlanan öğrencilerimizin, zamanı iyi değerlendirmeleri ve YGS sonuçlarından etkilenmeden ders çalışmaları gerekmektedir. Velilerimiz de  öğrencilerin morallerini bozucu davranışlarda bulunmamalı ve LYS için destek olmalıdırlar” şeklinde konuştu. 
YGS BİRİNCİSİ TOĞRUL’DAN, MORAL BOZMAYIN LYS’YE SIKI ÇALIŞIN
Dört dalda YGS İnegöl birincisi olan Fen Lisesi öğrencisi Elif Beyza Toğrul’da başarısını özetlerken, dershaneyi okulla birlikte yürüttüğünü aktardı. Okulda rehber hocasıyla yaptığı programı, dershanedeki programıyla birleştirdiğini dile getiren Toğrul, "Büyüklerimizin dualarıyla başarıya ulaştığıma inanıyorum. Başarımda FEM yayınlarının da katkısı çok önemli. 200 bin kişi arasında yapılan denemeler, kendimizi yurt çapında denememizi sağladı. Olağanüstü çalışmadım. Hocamızın vermiş olduğu programı uyguladım. Sosyal hayatımdan çok feragat etmedim. Normal hayatıma devam ettim. Konu konu çalıştım. Tavsiyem, bir kısım arkadaşlarımın sınavları iyi geçmediyse, moral bozmaya gerek yok. Bundan sonra sıkı çalışırlarsa, istedikleri bölümü kazanırlar” dedi.

 

Editör: TE Bilişim