10 Ocak Çalışan Gaze


10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, basın mensupları ile birlikte pasta keserek Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Önceki akşam saat 21.00'de Sedef Pastanesi VİP salonunda düzenlenen programda bir konuşma yapan İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, gazeteciliğin kutsal bir görev olduğunu belirterek, "İlçemizin ve ülkemizin geleceği için gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan, yazın ve kışın zor şartlarda bu mesleği icra eden arkadaşlarımız, sonuçta çok kutsal bir görevi icra ediyorlar” dedi.

Gazetecilere teşekkür etmek, kısa bir sürede olsa bir arada olmak amacıyla  bu programı düzenlediklerini belirten Bahattin Korkmaz, “Oda seçimlerinde de, seçimlerden sonra da ne zaman haber verdiysek hepiniz yanımızda oldunuz. Siz aslında bu işlerin zor kısmını oluşturuyorsunuz. Çünkü, çalışanlar sizsiniz. İnsanların menfaati için çalışanlar, herkesin gözünde iyi yerlerde olan insanlardır. Allah katında da, kullar arasında da sevilir. Ben hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından,  üzerinde '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun' yazılı pastayı İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ile basın mensupları birlikte kesti.

Editör: TE Bilişim