Aile Hayatını İyileş

Aile Hayatını İyileştirme Derneği  (AHİD) Başkanı Naci Köseoğlu, dernek tarafından yaklaşık 4 yıldır her Cuma akşamı dernek merkezinde yürütülen ‘Aile Eğitim’ seminerlerinin devam ettiğini kaydederek, “Bu haftaki konuğumuz, Uludağ Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Remzi Kaya hocamız olacak. Hocamız çok önemli bir konu olan ‘Kur’an ve İnsan İlişkisi’ üzerinde konuşacak. Aslında dünyadaki bütün haksızlıkların, sömürülerin, gözyaşının ve katliamların arkasında Kur’an-ı Kerim’de yeryüzüne halife olarak gönderilen insanın sorumluluğunu bilmemesi, azgınlaşması, rabbini unutup yeryüzünde bozgunculuk çıkarması olayı yatmaktadır. Gençlerimizin kötü yollara düşmesinin, ahlaksızlık, stres, bunalım ve şahsiyet noksanlığının sebebi Rablerini tanımamaları ve Kur’an’sız bir hayat yaşamalarıdır. Kur’an’ın insana yüklediği şahsiyet, hedef ve sorumluluğunun farkına vardığı an gençlerimiz kendine gelecek niçin yaşadığını anlayacak, kulluğun farkına varacak, kendisine ve ailesine faydalı bir fert olacaktır. İşte o zaman huzurlu aileler oluşacak. Huzurlu ailelerden hoş görülü ve mutlu müreffeh bir toplum meydana gelecektir” diye konuştu.

Aile Hayatını İyileştirme Derneği olarak, 2007 yılından bu yana 4 yıldır  her Cuma akşamı dernek merkezinde Aile Eğitim Semineri düzenlediklerini dile getiren Başkan Köseoğlu, “İnegöl’de Derneğimiz 2007 yılında kuruldu. Derneğimiz ailelere, gençlere, hanımlara ve çocuklara yönelik yaptığı eğitim seminerleri ile aile yapımızı korumaya, problemli ailelerin problemlerini çözmeye ve huzurlu, mutlu aile yuvalarının kurulması için gençlerimizi eğitmeyi amaçlıyor” dedi.

KONFERANSA DAVET

Naci Köseoğlu, 24 Şubat 2012 Cuma akşamı saat 20.00’de Prof. Dr. Remzi Kaya’nın katılımı ile dernek merkezinde düzenlenecek konferansa, tüm gençleri ve aileleri beklediklerini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim