AK Parti İnegöl Genç

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları yönetimi, İnegöl’deki gençlik oluşumlarına gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında önceki akşam Genç MÜSİAD İnegöl Şubesinin yeni yönetimini ziyaret etti. Gençlerin buluştuğu ziyarette yerel ve ulusal gündem değerlendirilirken, AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Aydın; Güçlü bir Türkiye için STK’ların el ele vermesi gerektiğini söyledi.

İnegöl’deki sivil toplum kuruluşları ve derneklerin gençlik kollarına ziyaretler gerçekleştiren AK Parti İnegöl Gençlik Kolları yönetimi, önceki akşamda Genç MÜSİAD’ın konuğu oldu. Samimi bir havada gerçekleştirilen ziyarette, yerel ve ulusal gündeme dair görüş alışverişinde bulunularak, değerlendirmeler yapıldı.

Kendilerine yapılan bu ziyaretten ötürü duşmuş olduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Abdurrahim Uzun, “Dünyada ve ülkemizde ekonomik anlamda dengelerin değişti. Artık kabuğuna sığmayan İnegöl’ümüz bir taraftan gelişimini hızla sürdürürken Genç MÜSİAD olarak bizlerde bu gelişimin öncülüğünü yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu bağlamda üyelerimizin gelişimine katkıda bulunmak adına her ay bir eğitim faaliyeti düzenliyoruz. Yine İnegöl’ümüzün önde gelen isimleri ile tecrübe paylaşımı yapmayı planlıyoruz. Düzenlediğimiz programlara isteyen herkes katılabilir.” dedi.

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Aydın ise, “Türkiye genelinde 33 şubesi ve yurtdışında da yaklaşık 45 farklı ülkede irtibat noktası bulunan, 1990 yılında faaliyete geçtikten sonra bünyesine çok değerli iş adamlarını dâhil eden ve birçok başarılı projeye imza atan MÜSİAD’ın İnegöl temsilciliğinin, yeni gerçekleştirdikleri kongreyle göreve başlayan gençlik kurulundaki arkadaşlarımıza, AK Parti gençlik kolları olarak ziyarette bulunmak istedik. Bildiğimiz üzere artık devir değişti. Dünya'da ulaşım ve iletişim araçları insanlarımızı çok yönlülüğe zorluyor ve yaşanan bu globallikte biz gençler olarak hem dinimizi ve kültürümüzü muhafaza etmeliyiz hem de dünya lideri bir ülke olma yolunda ekonomimizi sağlam temellere oturtmalıyız.”dedi.

Aydın açıklamasını şöyle sürdürdü: “Filistin de, Suriye’de Müslüman kardeşlerimize yapılan zulüm karşısında sesimizi yükseltirken korkmamalıyız, ekonomik kaygılar gütmemeliyiz. Güçlü ekonomisi olan bir Türkiye için gerek hükümet olarak gerekse sivil toplum kuruluşlarımız olarak hepimiz el ele verip çalışmalıyız. AK Parti olarak hedefimiz; çağdaş ve muhafazakâr bir gençlik yetiştirmektir. Bunun akabinde gençlerimizin ticaretinde dürüst, yöneticiliğinde adil, vatanına, milletine ve dinine hizmet eden bir nesil yetişmesine katkıda bulunmaktır. Hedefimiz doğrultusunda ülkemiz gençleri için yılmadan hep birlikte çalışacağız. Ekonomimizin güçlenmesi için iyi yönetilen bir devlet ve bilinçli bir siyasi irade gerekir. Ben bu vesileyle buradan, tüm ilçe halkımızı, özellikle de gençlerimizi 7 Mart'ta derslerine start vereceğimiz siyaset akademisine davet etmek istiyorum. Kayıtlarımız 2 Mart’ta son bulacaktır. Gençlerimizin siyasi olayları iyi analiz etmesinde ve fikirlerini beyan ederken realiteye uygun olarak görüş alışverişlerinde bulunmaları için çok faydalı olacağına inanıyorum. Ve Abdurrahim arkadaşımıza yeni yönetim kurulları için tekrardan hayırlı olsun diyorum, ilçemiz ve ülkemiz ekonomisine sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim