22 Nisan 2012 tarihi

-AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın İl Kongresi Öncesi Destek Arayışında-

“Güzel çalışmalarımızı birlikte sürdürmek istiyoruz”

22 Nisan 2012 tarihinde yapılacak il kongresi için adaylığını açıklayan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, İnegöl'de destek turundaydı.

Önceki gün ilk olarak AK Parti İnegöl İlçe teşkilat merkezini ziyaret eden İl Başkanı Yalçın, saat 18.00'de ise beraberindeki ekiple  Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Bir basın mensubunun ‘Bu ziyarete kongre öncesi destek turu diyebilir miyiz?’ sorusuna "Bugüne kadar yapılan güzel çalışmaları hep birlikte sürdürmek istiyoruz’ cevabını verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, bazı yönetim kurulu üyeleri ile İl Genel ve Belediye  Meclisi üyelerinin hazır bulunduğun ziyaret sırasında konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, “Görevde olduğumuz süre içersinde bizler hükümet politikalarını kamuoyuna en uygun bir şekilde aktarmanın yanında Bursa’nın temel konulardaki yatırımlarıyla ilgili çalışmaları yakından takip ettik. Bu çalışmaları, teşkilatlarımızın çok yakın ilgisiyle yürüttük. İnegöl teşkilatının disiplinli çalışmaları ve açıkladıkları yatırımları zamanından önce hayata geçirerek, yüksek bir performans sergilemeleri bizler için çok önemlidir. Bu ziyaret vesilesiyle başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çok teşekkür ediyoruz. AK Parti döneminde sağlanan istikrarla, kamuoyu yararına önemli çalışmalar yapıldı. Gerek belediyemizin gerekse İl Genel Meclisimizin İnegöl’de yaptığı güzel çalışmalar var. Görev süresince süren üst düzey diyalogumuzun bundan sonraki süreçte de aynen devam edeceğini ifade etmek istiyorum” dedi.

“Bu ziyarete kongre öncesi destek turu diyebilir miyiz?” sorusunu cevaplandıran Yalçın, “Teşkilatlarımızla delegelerimizle buluşuyoruz. Öğrenmek istedikleri hususlar varsa söylüyoruz. Birde Bursa’da yaptığımız dikkat çeken çalışmalar oldu. İnegöl ve diğer ilçelerle birlikte güzel çalışmalara imza attık. Bu güzel çalışmaları hep birlikte sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi Bursa ve ilçelerinde yapılan güzel çalışmalar, bu teşkilatın gayretleri ile ortaya çıkmış çalışmalardır. Bu başarıda herkesin karınca kararınca bir katkısı vardır. İnegöl merkezden sonra en dinamik ilçedir. Son seçimlerde İnegöl gerçekten önemli bir performans gösterdi. Biz bu çıtayı daha yükseğe taşıyabilmek adına, gece gündüz çalışıyoruz. Ben il başkanımıza kolaylıklar diliyorum. Bursa gibi bir ilin il başkanlığını yapmak kolay değil. Biz kendisinden her zaman yakın ilgi ve alaka gördük. Bu nedenle kendisine çok teşekkür ediyorum. 22 Nisan sürecinin şahsına, bizlere ve Bursa’ya hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Aktaş, İl Başkanı Sedat Yalçın ve beraberindekilere İnegöl'ü simgeleyen plaket ile fincan takımı hediye etti.

Editör: TE Bilişim