-Belediye Başkanı Ak

-Belediye Başkanı Aktaş, Kapalı Çarşının Yanında Yaptırdıkları Dükkanlardan 8’ini Satışa Çıkardıklarını Bildirdi-


Kapalı Çarşı ve İshakpaşa Külliyesi çevresindeki Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında belediye tarafından yaptırılan 8 dükkan, 31 Mayıs 2011 Salı günü saat 14.00'de Sani Konukoğlu konferans salonunda düzenlenecek ihale ile satışa sunulacak.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün saat 11.30'da yaptığı açıklamada, Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında eski dükkanların ve İshakpaşa İlköğretim Okulu eski binasının yıktırılmasıyla elde edilen alanda yaptırılan toplam 19 dükkandan, 10 tanesinin hak sahiplerine verildiğini, 1 tanesinin belediyeye kalacağını, 8'nin ise satışa sunulacağını bildirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel ve İmar İşleri Müdürü Kemal Malgaralı'nın hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan Başkan Aktaş, "Kentsel dönüşüm çalışmasını yaparken, aynı zamanda belediyemizin menfaatine dükkanlar üretmiş olduk. Hem bir düzenleme yaptık hem de güzel bir mekan kazandık. Belediyemizin buradan bir kazancı söz konusu oldu. Tabi burada belediyemize ait alt katta 3 tane üst katta da 5 tane olmak üzere 8 tane dükkan var" dedi.

8 dükkanın satışının 31 Mayıs 2011 Salı günü saat 14.00'de Sani Konukoğlu Konferans salonunda ihale usulü ile yapılacağını bildiren Aktaş, "İhale ile alakalı yerel gazetelerimizde ilanlar çıktı. Bu dükkanları almak isteyenleri, söz konusu saatte Sani Konukoğlu konferans salonunda gerçekleştirilecek ihaleye davet ediyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim