Belediye Başkan Yar


Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, dün Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Mesudiye mahallesinde yürütülmekte olan parke taşı ve bordür çalışmalarını inceleyerek, İnegöl Belediyesini mevcut İnegöl’ü yenilemek ve Yeni İnegöl’ü kurmak için birçok projeyi hayata geçirmekte olduğunu bildirdi.
Mesudiye Mahallesinde de Semt Sahası yapımı, Sağlık Ocağı gibi projelerin hayata geçirilmekte olduğunu belirten Başkan yardımcısı Turgay Yel, “Bu projelerin yanında rutin belediyecilik hizmetlerinden vatandaşlarımızın en üst düzeyde yararlanması için, ilçemizin hemen her köşesinde birçok çalışmaya imza atıyoruz. Şu anda Mesudiye mahallemizde parke taşı ve bordür uygulamalarını gerçekleştiriyoruz. Mesudiye mahallesinin her sokağında ve her caddesinde bu işlemi gerçekleştireceğiz. Daha önce kaldırım düzenlemesi yapılan cadde ve sokaklarda gerekli görülen yerlerde iyileştirme çalışmaları yapılacakken, kaldırım düzenlemesi yapılmamış ara sokaklarda da yeni kaldırım düzenlemeleri gerçekleştireceğiz. Geçen hafta içinde başladığımız çalışmalarda toplam 25 bin metrekare parke taşı, 15 bin metretül de bordür uygulaması yapılacaktır. Yaklaşık 500 bin TL’ye mal olacak çalışmayı hava muhalefeti gibi etkenleri de dikkate alarak yıl sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Ayrıca sokak ve caddelerde gerekli görülen yerlerde asfalt kaplama ve yama çalışmalarını da gerçekleştireceğiz” dedi.
Mesudiye mahallesinde gerçekleştirdikleri çalışmalara eş zamanlı olarak Kemalpaşa mahallesi, Osmaniye mahallesi ve Alanyurt bölgesindeki mahallelerde de bordür ve parke taşı uygulamaları ile lokal asfaltlama ve yama çalışmalarını da devam ettirdiklerini de anlatan Turgay Yel, “Bu çalışmalarımızın başta Mesudiye mahallesi sakinleri olmak üzere tüm ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim