Geçtiğimiz hafta yap

Geçtiğimiz hafta yapılan kongre ile İnegöl Meyve Üreticileri Birliği Başkanlığına seçilen Ziraat Mühendisi Mehmet Tekin, dün  yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

Önceki gün Kaymakam Aziz İnci ile başlattıkları protokol ziyaretleri kapsamındaki saat 14.30'da gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan İnegöl Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Tekin, "Yeni yönetim olarak tanışmak için Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'ı ziyaret etmek istedik. Bugüne kadar birliğimize yapmış olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da kendisinden desteklerini talep ediyoruz" dedi.

İnegöl Meyve Üreticileri Birliği Başkanlığına seçilen Ziraat Mühendisi Mehmet Tekin ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dilediğini ifade ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "İnegöl mobilya, kaplıca ve köfte şehridir. İnegöl aynı zaman da bir tarım şehridir ve meyve şehridir. Meyveciliğin artırılması ve geliştirilmesi adına son dönemlerde önemli çalışmalar yapıldı. Tabi, yapılması gereken daha çok iş var. Bu manada kalitenin ve standartların yükseltilmesi, üreticinin bilinçlendirilmesi adına, Meyve Üreticileri Birliğinin önemli bir araç olacağını düşünüyorum. Bu manada arkadaşlarımızın, meyveciliğin İnegöl'de artırılması, geliştirilmesi, üreticilerin bilinçlendirilmesi adına yapacakları çalışma olursa, şahsım ve belediye olarak buna destek vermeye çalışacağımızı bir kez daha ifade ediyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim