12 Haziran'da yapıla


12 Haziran'da yapılacak olan genel seçim çalışmalarına dün İnegöl'de devam eden AK Parti Bursa Milletvekili adayı Hüseyin Şahin, Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümünü  gezerek hem esnaftan hem de vatandaşlardan destek istedi.

Dün saat 14.00'de gerçekleşen ziyaretlere Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat mensupları katıldı. Ziyaret sırasında Avarlar Kavşağı ile ilgili esnafların soruları üzerine bir açıklama yapan  Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Seçim çalışmaları kapsamında yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımız memnuniyetlerini ve beraberinde isteklerini dile getiriyorlar. Özellikle son günlerde daha fazla gündemde olan Avarlar Kavşağı konusu burada esnaflarımız tarafından da bizlere iletildi. Konuyu zaten Milletvekili adayımız Hüseyin Şahin’de biliyor ve yakından takip ediyor. Bir aksilik olmazsa projelendirmesi bitti. Yakın zamanda son haliyle alakalı bilgiler verilecek. Şunu ifade etmek istiyorum, çok hareketli bir sanayi var. Mayıs ayındayız. Temmuz ve Ağustos gelmeden ciddi bir hareketlilik var. 2010 yılının çok güzel geçtiğini herkes ifade ediyor. Bunlar sevindirici şeyler. Dünyanın yakın zamanda krizi konuştuğu bir ortamda, halen bir çok ülkenin sıkıntılarla boğuştuğu, hemen yanımızdaki Yunanistan'ın ekonomiye dair çok radikal kararlar aldığı bir ortamda böyle bir sanayi ortamıyla karşılaşmak tabi ki bizleri mutlu ediyor. Amacımız bunun üstüne daha da koymak ve bu bayrağı daha da ileriye götürmektir. Ziyaret sırasında bizi içtenlikle karşılayan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili adayı Hüseyin Şahin ise, "Dün akşam'da Kurşunlu Beldemizde bir dizi ziyaretler yaptık. Çok büyük bir teveccüh gördük. Parti teşkilatımızla beraber Kurşunlunun nabzını tuttuk. Kurşunlu halkımızın bizden istekleri vardı. Onlarla ilgili de İl Genel Meclisi Üyelerimizden çözümü noktasında bilgi aldık. Üzerimize düşen görevi hepimiz yerine getiriyoruz. Dün akşam sulama kooperatifinin 600 metre 20'lik boruya ihtiyacı olduğunu söylediler. Bugün arkadaşlarımız konu üzerinde çalıştılar ve çözüme kavuşturdular. Bugünde Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümünü geziyoruz. Halkımızın AK Parti'ye teveccühü artarak devam ediyor. Buda bizi daha fazla çalışmaya itiyor. İnegöl bir üretim merkezi, bir üretim üssü. Gazetelerimizin yaklaşık 2 sayfası eleman ilanları ile dolu. Bu da İnegöl'de istihdam konusunda işsizliğin olmadığını gösteriyor. İnşallah meslek edindirme kurslarıyla insan yetiştireceğiz. Meslek Liseleriyle İnegöl'ümüzü zenginleştireceğiz. Nitelikli insan yetiştireceğiz. Hem işverenlerimizin istihdam noktasındaki açıklarını kapatmak, hem de iş arayanların artık nitelikli insanlar olarak iş aramaktan ziyade ülke ekonomisine nasıl katkıda bulunacaklarını düşünecekleri bir fırsat ve ortam yaratmak istiyoruz. Bunu da adım adım yapacağız. Esnaflarımız bizlere, hammaddeyi fabrikalardan temin etmekte zorlandıklarını söylüyorlar. Kendileri şuan hammaddeyi piyasaya arz ederken yeteri kadar arz edemediklerini, çünkü piyasanın çok canlı olduğunu belirtiyorlar. Bu, tek parti iktidarının süregelmesiyle, ne kadar büyük bir ekonomiye ulaşacağımızın bir  göstergesidir. Demek ki, biz 2023 hedeflerini ortaya koyarken ciddi veri tabanları üzerine koymuşuz. AK Partiye olan desteğin her geçen gün artarak devam edeceğine inanıyoruz. İnegöl'de AK Partimize ciddi bir destek olacağını, toplumun tüm katmanlarından işaret olarak alıyoruz. Biz hizmetin ve istikrarın sürerek İnegöl'ün, Bursa'nın, Türkiye'nin büyüyeceğini söyledik” diye konuştu.

Avarlar Kavşağı ile ilgili Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın gerekli açıklamayı yaptığını da ifade eden Hüseyin Şahin, “Nasip olursa 2011 yılı içerisinde hem Avarlar Kavşağı hem Oylat Kavşağında düzenleme çalışmaları başlayacak. Karayollarının planında olan işlerdir. Biz İnegöl'ümüzde şuana kadar bir çok hizmete imza attık. İnegöl bizi seviyor, biz de İnegöl'ü seviyoruz" diyerek, tüm İnegöllülerden destek beklediklerini kaydetti.

Editör: TE Bilişim