İnegöl Belediyesi İt

 


İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bir “Acil Kurtarma Aracı” kazandırılması amacıyla  İnegöl Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından başlatılan kampanya kapsamında, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl'ı ve Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürü Erol Eruğur'u ziyaret eden Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, kampanya için destek istedi.

Dün saat 12.00'de ilk ziyareti Şoförler Odası Başkan vekili Veysel Kocaağa ile birlikte İTSO Başkanı Metin Anıl'a yapan Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, Acil Kurtarma Aracının sadece trafik kazalarında değil, yangın, sel ve deprem gibi her türlü doğal felaketlerde de kullanılacağını belirterek, Bunun için İnegöl'ün acil olarak bu araca ihtiyacı vardır. Bu kampanya ile tam donanımlı bir Acil Kurtarma Aracı alınacak. Biz her şeyi devletten ve belediyeden bekleyemeyiz dedik. Bu anlamda bir kampanya başlattık. İnegöl büyük bir şehir ve her geçen gün ihtiyaçları artıyor. İnegöl İtfaiyesinde şuan bir Acil Kurtarma Aracı var ama oda ömrünü tamamladı. İTSO Başkanımız Metin Anıl ve OSB Müdürü Erol Eruğur İnegöl'ün yararına olan bütün kampanyalar da destek oluyorlar. Bu kampanyaya da destek olacaklarını inanıyoruz. Güzel bir Acil Kurtarma Aracı alınacak. İnşallah bu işin üstesinden geleceğiz” dedi. Bahattin Korkmaz,  kendilerine bu kadar yoğun işleri arasında vakit ayırdıkları için İTSO Başkanı Metin Anıl'a ve OSB Müdürü Erol Eruğur'a teşekkür etti.

İnegöl Şoförler Odasının başlattığı kampanyadan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek konuşmasına başlayan İTSO Başkanı Metin Anıl, "Acil Kurtarma Aracına gerçekten ihtiyaç var. İnegöl, Bursa-Ankara karayolu üzerinde, kışın trafiği engelleyebilecek bir coğrafya da, kazalara açık bir yerde olması münasebetiyle İnegöl’ün bu araca acil ihtiyacı olduğu kanaatindeyim. Geçen hafta bilindiği üzere Boğazköy barajında su tutulmaya başlandı. Boğazköy ile Hamzabey arasında devasa bir baraj gölü oluşacak. Burada değişik su kazaları meydana gelebilecek. Acil Kurtarma Aracındaki zodyak bot oradaki çalışmalarda İnegöl insanına yardım edecek. İyi bir çalışma ve kampanya. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak kendilerine bu kampanya için teşekkür ediyoruz. Üzerimize düşen görev ne ise, yapmaya hazırız" diye konuştu.

Acil Kurtarma Aracı alımı için başlatılan kampanyayı ‘çok önemli ve güzel bir düşence’ olarak değerlendiren OSB Müdürü Erol Eruğur ise, "Yönetim Kurulumuz bu konuyu değerlendirir. Bu konuya duyarsız kalmazlar. İnşallah OSB'ye düşen en güzel kararı alırlar ve yaparlar. Yönetim Kurulumuz bu güne kadar hep İnegöl'ün menfaatleri doğrultusunda oldular. İnegöl Şoförler Odasının görüşünün de kabul göreceğini zannediyorum. Biz, OSB olarak İnegöl Şoförler ve Otomobilciler Odasına, böyle güzel ve anlamlı bir kampanya başlattıkları için teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim