-İnegöl Belediyesi Ç

-İnegöl Belediyesi Çevre ve Sağlık Komisyonunun Başlattığı “Naylon Poşete Hayır” Kampanyası Devam Ediyor-


İnegöl Belediyesi Çevre ve Sağlık Komisyonu tarafından 'Naylon Poşete Hayır' sloganı ile başlatılan uygulamayla ilgili dün, Eko Tim Okullarının Aile Birliği Başkanları ve öğretmenlerle, bez torbanın yaygınlaştırılması için toplantı düzenlendi.

Dün saat 17.30'da Kültürpark içerisindeki Sena Aile Çay Bahçesinde düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Çevre Sağlık Komisyonu Başkanı Ayşe Balcı, Komisyon Üyeleri Ahmet Kara, Erdal Akkaya, Latif Balantekin, Belediye Temizlik İşleri Müdürü Ali Uzun, Belediye Veteriner Hekimi Mesut Karıman ile İshakpaşa, Prof. Dr. Selçuk Yahşi, Alanyurt, Şükrünailipaşa, Müşerref Muzaffer Samda ve İstaş Kentaş İlköğretim Okullarının Okul Aile Birliği Başkanları ile öğretmenler katıldı.

Düzenlenen toplantı ile ilgili bilgiler veren Çevre Sağlık Komisyonu Başkanı Ayşe Balcı, bir yıldır naylon poşetlerle mücadele ettiklerini belirterek, "Çevre Sağlık Komisyonu olarak, Belediye Başkan Yardımcımız Gülhan Şahin’in de  katıldığı, Eko-Tim okullarının öğretmenleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile birlikte bir toplantı düzenledik. Bu toplantı çevre ve naylon poşet ile ilgili. Bu çalışmayı da eko okullar ve okul aile birlikleri ile İnegöl'de bir çalışma yaparak basın aracılığıyla amacına ulaştıracağız. İnegöl'de bunu yavaş yavaş oturtacağımıza inanıyoruz. Çalışmalara başladık. Selçuk Yahşi İlköğretim Okulu tarafından bu konu ile ilgili başvurdular. Binin üzerinde öğretmen ve velilerle beraber Bez Torba dikerek uygulatacaklar. Bununla ilgili diğer okulları da bu uygulamaya dahil etmek istedik. Toplantımızda değişik fikirlerde ortaya çıkacaktır. Bunları da hep birlikte değerlendireceğiz. Her şey İnegöl için. Kentimizi, evimiz gibi düşünerek, sağlıklı bir çevre için bu gibi çalışmalarımız artarak devam edecek" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim