23 Aralık 2010 tari

 

23 Aralık 2010 tarihinde gerçekleştirilen ilk genel kurul sonucunda İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Tüver, dün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Saat 14.00’deki ziyarette konuşan İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Tüver, kısa bir süre önce derneği kurarak yönetime geldiklerini belirterek, “Göreve geldiğimizden bu yana ilk ziyaretimizi sayın Kaymakamımıza yönelik gerçekleştirdik. İkinci ziyaretimizi ise Belediye Başkanımıza yönelik yapmış bulunmaktayız. Belediye Başkanımızın, ağırlıklı olarak mahalle muhtarlarına olsa da köy muhtarlarımıza da destek konusunda üstün gayretleri olduğunu biliyoruz. Bundan sonrada desteklerinin devam edeceğini biliyorum. Amacımız, Muhtarlar Derneğini rüzgâra kapılmışken tekrar geri döndürüp, İnegöl’e yakışır bir şekilde mahalle ve köy muhtarlarımızla bir araya gelip, tek yumruk olarak hareket ettiğimizi kanıtlamaktır. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, İnegöl’ün gerçekten bir çok ilden büyük gelişmiş önemli ilçe olduğunun altını çizerek, “Ama İnegöl’ü sadece şehir merkeziyle düşünmemek lazım. İnegöl’ün 4 tane beldesi, hepsi birbirinden değerli 91 tane de köyü var. Tabi bu köylerimizin hepsinin İnegöl’ün gelişmesine, özellikle tarımsal konular başta olmak üzere önemli katkıları var. Özellikle köy yönetimlerinde muhtarlarımızın fonksiyonları var. Bunun yanında karşılaştıkları zorluklar var. Ama gerek Belediyemizin gerek İl Genel Meclisimizin çalışmaları ile sıkıntılar aşılmaya çalışılıyor. Dernek çatısı altında, bir elin nesi var iki elin sesi var sözünden hareket eden muhtarlarımız, kendi yerleşim yerlerine kazanımlar sağlamaya aracılık edeceklerdir” diyerek, ziyaretten dolayı duyduğu memnunluğu dile getirdi.

Konuşmaların ardından İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Tüver, Başkan Alinur Aktaş’a çiçek takdim etti.

Editör: TE Bilişim