SP Bursa Milletvekil


SP Bursa Milletvekili Adayları Salih Berber, Necmettin Çamlıdere ve Ertan Sütçü, dün saat 12.00'de İlçe Başkanı Bahri Urgun ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Allegro Mobilya fabrikası çalışanları ile fabrikada bir araya geldiler. Fabrikanın yemekhanesinde, yemek öncesi konuşan SP Bursa 3. sıra Milletvekili Adayı Salih Berber, "Dağdaki, hatta meyhanedeki vatandaşlar bile ‘Saadet’ diyor" dedi.

Ziyaret sırasında ilk konuşmayı yapan SP İnegöl İlçe Başkanı Bahri Urgun, maddi ve manevi olumsuzlukların ortadan kaldırılmasını gerçekleştirecek sistemin, sadece milli görüş sistemi olduğunu belirterek, "İnşallah milletvekili adaylarımız 12 Haziran'dan sonra mecliste sizleri temsil etmek için görev alacaklar. Yaşanan aksaklıklar nedeni ile bu kötü gidişata dur demenin ihtiyacı ve de zamanıdır" şeklinde konuştu.

SUÇA İTİLEN ÇOCUK SAYISI ARTIYOR

Bursa üçüncü sıra Milletvekili Adayı Salih Berber ise, "Uluslararası finans kuruluşları karşısında bizim mevcut firmalarımız duramıyor. Aynı şey iş hayatına da yansıyor. Eskiden bir işçinin maaşı 4-5 kişilik aileler için hesaplanırdı. Maalesef şu anda getirildiğimiz noktada bir kişinin kazandığı para, bir ailenin geçimine yetmez duruma geldi. Vergiler ve faiz yükü işletmelerimizi ve çalışanlarımızı inim inim inletmektedir. Çocuklarımıza bilgisayarlar alıp, evlerimize internet bağlatıyoruz. TV’nin, internetin, bilgisayarın girdiği evde aile huzuru sağlanamıyor. Suça itilen çocukların sayısı her geçen gün artıyor. Boşanmalar artıyor. İnegöl’deki son 1 ay, Türkiye’de 1 haftalık haberlere bakın. Kaçanlar, kaçırılanlar, ırzına geçirilenler, gömülen olaylarla karşılaşıyoruz. Adeta çöplüklerden, ormanlardan, piknik alanlarından kesilmiş insan parçaları çıkıyor. Neden bir maaşımızla ihtiyaçlarımızı karşılayamaz hale geldik? Neden bizim aile ve toplum huzurumuz bozuldu? Bunun temel sebebi bitmiş, tükenmiş Hıristiyan, Yahudi kültürünü transfer etmemizden dolayıdır. Ne kadar Avrupalıyız o kadar bozuluyoruz, o kadar huzursuz hale geliyoruz. Eskiden bir kişinin kazancı  5 kişilik aileye yeterdi. Aileyi çocuklardan koparan sistemle karşı karşıyayız. Bunun vebalini kim üstlenecek. Anneler çalışmak zorunda bırakılıyor. Ne yapsın ki, yetmiyor. İnegöl’ün köylerine ipotek konulmuş durumdadır. Faiz, faiz, faiz diyorlar, neden?  Çünkü, Avrupa birliğine uyum sağlayacakmışız. Yunanistan gibi bazı ülkeler ortaya bankalarını çıkarıp milleti dize getiriyorlar. Kazandıklarımız, Yunanistan kilise bankalarına gidiyor. 10 sene önce kadınlarımızın kıyafetleri nasıldı, şimdi nasıl. Ne kadar değişmiş. Kazandığımız, faize gidiyor” dedi.

TÜM ÜCRETLERE YÜZDE 50 ZAM YAPACAĞIZ

Hıristiyanların, Siyonistlerin diğer inançları köle, hizmetçi gibi tanımlayıp, kendilerini de efendi olarak gördüklerini ileri süren Berber, “Şimdi bize 'siz hastasınız' diyorlar. Osmanlı’nın son döneminde dedikleri gibi. ‘Size reçete veriyoruz’ diyorlar ve AB yasalarını dayatıyorlar. Reçetenin birinci maddesine ağrı kesici, ikinciye uyuşturucu koymuşlar. Şu vatandaşı, zinayı suç olmaktan çıkartan bir zihniyete oy verme noktasına nasıl getirdiler. Avrupa’ya uyum yasası kapsamında binlerce yasa geçiyor. Evlilik yasası şimdi 'İki kişi arasında yapılan birlikteliktir' diye tanımlanıyor. Avrupa’nın bazı ülkelerinde iki erkek evlenebiliyor. Bunlar bunun yapılmasını istiyor. Bunu nasıl bilemiyorlar. Erbakan hocamızın döneminden kalanları satıp satıp ayakta kalmaya çalışıyoruz. İyi niyetli olup,  yolda ters istikamette gitseniz kaza olur. Bu devletin yönünü, gemisini batıya yönelttiğin zaman kaptan köşkünde muhafazakar biri olsa ne olur, sağcı, solcu olsa ne olur. Kaptan köşkünde Kur’an okutsan ne olur, 10'ncu yıl marşını okutsan ne olur. Saadet Partisi olarak bizim milli ve manevi değerlerimiz var. Onları korumak zorundayız. İktidara geldiğimizde Erbakan hocamızın yaptığı gibi havuz sistemini kuracağız. Tüm ücretlere yüzde 50 zam yapacağız. 1 Temmuz maaşları yüzde 50 fazla olacak. Bunu biz yaparız. Hükümetin 500 milyar borcu var ki, 47 milyar faiz ödüyor. Bu faizler kilise bankalarına gidiyor. Bu faizlerin musluklarını milletimize çevireceğiz. Devlet kendi parasını yatırıyor, kendi parasını borç olarak alıyor. Bizi TV'lerin göstermemesine bakmayın. Ulusal TV'ler bizi göstermiyorlar. Neden, çünkü onların hortumlarını keseceğimizi bildikleri için göstermiyorlar" şeklinde konuştu.

MEYHANEDEKİ BİLE SAADET DİYOR

AK Parti ile SP'nin birlikte koalisyon kurması halinde, yine ülkenin sıkıntılarını çözeceklerini ifade eden Berber, "Biz geleceğiz, iktidarın üzerindeki yükü kaldıracağız. Saadet herkesin çaresidir. Dağdaki insan, meyhanedeki bile 'saadet' diyor" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim