-AK Parti Süleymaniy

-AK Parti Süleymaniye Seçim İrtibat Bürosu Törenle Hizmete Açıldı-

“Milletimiz isterse AK Parti %51’i aşar”

AK Parti İlçe teşkilatının yürüttüğü, 12 Haziran'da yapılacak olan Milletvekili seçimleri ile ilgili çalışmalar kapsamında, önceki gün Süleymaniye mahallesinde oluşturulan Seçim İrtibat Bürosu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Önceki gün saat 18.00'de Süleymaniye mahallesi Yeşil Bursa Caddesi numara 74/A adresindeki ikinci Seçim İrtibat Bürosunun açılış törenine, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri ile partililer katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, 12 Haziran'da yapılacak olan Milletvekili seçimleri ile ilgili ikinci Seçim İrtibat Bürosunu Süleymaniye mahallesinde açtıklarını ifade ederek, "Bizim mahalle teşkilatlarımız partimizin bel kemiğidir. Uç beyleridir. Onların sayesinde ilçemizdeki her problemi görüp, gerekli mercilere ileterek, çözüm noktasına ulaştırmaya gayret ediyoruz. Halkımızın huzur ve mutluluğu için çalışıyoruz. Partimizin bel kemiği olan mahalle teşkilatlarımız seçimi son gününe kadar halkımızla bütünleşerek, inşallah 12 Haziran tarihinde AK Parti bayrağını ilçe burçlarında en yüksek yere dikmenin gayreti içerisinde olacak. Ben, Burhaniye mahallesinden sonra Süleymaniye mahallesinde açtığımız bu Seçim Bürosunun açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Süleymaniye mahallesinin İnegöl'ün en önemli mahallelerinden biri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Öncelikle bu Seçim Bürosunun oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle seçimlere 27 günlük bir zaman var. Artık canla başla çalışmanın zamanı. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bizimde Bursa'da önemli bir sıradan İnegöl olarak Milletvekili adayımız var. Bizim işimiz ve davamız AK Partinin hedefleriyle, gayretleriyle ortaya koyduğu doğrularla alakalıdır" diye konuştu.

Süleymaniye mahallesinde açılan Seçim İrtibat Bürosuyla hizmet treninin arkasına bir vagon daha eklediklerini belirten AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin’de, "İnşallah bizim içimizdeki bu azim, istek ve arzu devam ettiği müddetçe biz yüzde 51'i aşarız. Milletimiz istedikten sonra AK Parti yüzde 51'i aşar. Siz isterseniz İnegöl'ü il bile yaparsınız. Ben, bu Seçim İrtibat Bürosunun açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çok başarılı bir ekibimiz var. Tempomuzu ayarlı bir şekilde yükselteceğiz. İnegöl'de gitmediğimiz yer kalmayacak" dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek, açılışı yapılan Seçim İrtibat Bürosu gezilerek incelendi. Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, seçim bürosunda vatandaşların taleplerini dinledi.

 

Editör: TE Bilişim