22 Aralık 2010 tari


22 Aralık 2010 tarihinde gerçekleştirilen ilk genel kurul toplantısında İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Tüver ve yönetim kurulu üyeleri tanıtım ziyaretlerine başladı.

Mehmet Tüver ve yönetim kurulu üyeleri dün saat 11.00’de Kaymakam Durmuş Gençer’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Tüver, 22 Aralık 2010 tarihinde derneği kurarak yönetime geldiklerini belirterek, “Göreve geldiğimizden bu yana ilk ziyaretimizi sayın Kaymakamımıza yönelik gerçekleştirdik. 91 ve 32 mahalle muhtarlarımızın toplumsal sorunlarını dernek başkanı olarak ilgili yerlere iletmek için yönetimle elimizden geleni yapıyoruz. Kaymakamımız bize en büyük desteği veriyor. Bundan sonrada vereceğinden eminim” dedi.

Yeni yönetime görevlerinde başarılar dileyen Kaymakam Durmuş Gençer ise, “İnegöl’de şu anki derneğimizle beraber muhtarların oluşturduğu dernek sayısı iki oldu. Muhtarlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Demokrasi ve hukuk içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Derneğimiz yeni bir yapılanmaya girdi. Genel kurulunu kısa bir süre önce gerçekleştirdi. 91 köy ve mahallelerimizle birlikte muhtar sayımız 123’tür. Hiç biri birlik ve beraberliğini bozmak istemez. Vatandaşlar lehine olacak kararlar üzerine yoğunlaşıyorlar” diyerek,  derneklerin İnegöl’ün zenginliği olduğunu söyledi.

BOĞAZKÖY BARAJI SU TUTTU

Boğazköy Barajının su tutmaya başladığını da bildiren Kaymakam Gençer, “Barajımızın su tutmaya başlaması ile ortaya çok güzel bir görüntü çıktı. Hidroelektrik konusunda gerekli ihale yapıldı. Bir ay içerisinde tamamen dolacak ama deneme amaçlı olduğu gibi hem doldurulup hem boşaltılacak. Testler yapılıyor. İki tane barajımız olacak. Belediyemizin yaptırdığı İnegöl Barajı da var. Bu arada Belediyemizin yaptıracağı Baraja ‘İnegöl Barajı’ ismini koymuş bulunalım” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim