-Kestel Engeliler De

-Kestel Engeliler Derneğini Ziyaret Eden CHP Bursa Milletvekili Adayı Semih Özsaraç Engelilere Söz Verdi-


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili adayı, İnegöllü avukat  Semih Özsaraç, geçtiğimiz Pazar günü gittiği Kestel İlçesinde ziyaret ettiği Kestel Engelliler Derneği'nde, engellilerin meclisteki sesi ve avukatı olacağını söyledi.

CHP Kestel İlçe Başkanı Yıldıray Atlı ve yöneticilerinin de katıldığı ziyarette konuşan Kestel Engelliler Derneği Başkanı Ünal Kırdudu, kendilerini en iyi anlayacak kişinin adaylığından çok memnun olduklarını ve bu seçimde tüm Bursa'daki tek engelli adayın seçilmesi için çalışacaklarını söyledi. Ünal Kırdudu,  bu güne kadar maalesef çözülmeyen ve önlerinde durmakta olan bir çok engelin, ancak içlerinden bir veya birkaç kişinin Türkiye Büyük Millet Meclisine girmesiyle kaldırılabileceğini kaydetti.

CHP adayı Avukat Semih Özsaraç ise,  çok yoğun bir nüfus olan engelli kişilerin ve ailelerinin sorunlarını, tüm ilçelere giderek yerinde dinlediğini, adaylığının nüfusun %10'unu kapsayan engelli kesimi tarafından çok büyük bir coşkuyla karşılandığını söyledi.

 Sadece engelli oylarının bile seçimi kazanmasına yeteceğini belirten Semih Özsaraç,

''Tüm fiziksel alanları, engellilere uygun olarak düzenleyeceğiz ve yerel   yönetimlerin sorumluluğu altında engellerin kaldırılmasını sağlayarak,  engelliler ile ilgili konularda engelli örgütlerinin karar alma süreçlerine etkin katılımı için yasal önlemler alacağız'' dedi.

Kamu ve özel sektörün çalıştırmak zorunda olduğu engelliler için ayrılan kotaları dolduracaklarını söyleyen Özsaraç, engelli veya engelsiz tüm taşeron işçiliğini kaldırarak, bu durumdaki bütün çalışanları  kadroya alacaklarının sözünü verdi.

Editör: TE Bilişim