Saadet Partisi (SP)


Saadet Partisi (SP) İnegöl İlçe Başkanı Bahri Urgun ile SP Bursa Milletvekili adayı Ertan Sütçü ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, dün Ankara caddesindeki esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinlediler ve Saadet Partisinin esnafa yönelik hazırlanmış olduğu destek paketlerini açıkladılar.

İnegöl esnafının son 2-3 yılda çok sıkıntılı olduğunu, her geçen gün borçlandığını ve şimdiki hükümetin bu sorunları çözmek yerine, esnafı yüksek faizli acımasız banka kredilerine mahkum ettiğini anlatan SP Bursa  Milletvekili adayı Ertan Sütçü, “Saadet iktidarında esnafımızın üzerinde yük olan vergiler düşürülecek ve borçlarını ödeyebilmeleri  için faizsiz kredi verilecek. İşçi ve memur kesimin maaşlarına %50 zam yaparak, bunun alışveriş ve ticarete yansımasını, piyasalara önemli ölçüde hareketlilik kazandırılmasını sağlayacağız” dedi.

Tüm seçmenlere hitap eden Milletvekili adayı Sütçü, 12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak Milletvekili seçimlerinde Saadet Partisine oy verenlerin kendi geleceklerine ve gelecek nesillere önemli katkıda bulunmuş olacaklarına vurgu yaptı.

SP’li heyetin ziyaretinden memnun kalan esnaflar,  hükümetle olan sıkıntılarını paylaşarak, Saadet Partisinin bu seçimde mutlaka TBMM’ye girmesi gerektiğini söylediler.

Editör: TE Bilişim