AK Parti Bursa Mille

AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, seçim çalışmaları kapsamında, İnegöl’e bağlı  Kulaca, Yiğit ve Süpürtü köylerini ziyaret ederek, köy kahvehanelerinde 9 yıllık AK Parti hizmetlerini anlatarak, Türkiye’yi 2023 yılına ancak AK Partinin hazırlayabileceğini ileri sürdü.

Seçimlere  bir aydan kısa bir süre kaldığına işaret eden Sedat Kızılcıklı,  “Bu süre içerisinde istiyoruz ki, İnegöl’ün 91 köyünü dolaşalım ne yaptığımız anlatalım ve 12 Haziran seçimleri için destek isteyelim. 2002 yılından beri biz iktidardayız. Bize bu yetki 3 Kasım 2002 tarihinde sizler tarafından verildi ve bizde bu yetkiyi en güzel şekilde kullanmak için uğraşıyoruz. 2002 yılı yani bizim iktidara geldiğimiz yılı lütfen unutmayın” dedi.

POLİS ARACINA BENZİN KOYAMIYORLARDI

AK Parti İktidarı öncesi yaşanan sıkıntıları dile getiren Kızılcıklı, “Bizim iktidarımızdan önce polis arabasına benzin koyulamıyordu, köy hizmetlerinin greyderine mazot muhtarlar tarafından alınıyordu. O günün hükümetinin Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan ne dedi, ‘500 milyon dolar kredi gelmezse, emeklilere maaş veremeyeceğiz’. Maaş veremeyen bir Türkiye, polis arabasına benzin koyamayan bir Türkiye ve köy hizmetlerindeki greydere mazot koyamayan bir Türkiye ve şimdi bu Türkiye de büyük kriz yaşanmış bu krizin faturası millete çıkartılmış ve geldiğimiz noktada millet büyük sıkıntılar yaşamış. Şimdi Türkiye 2023 yılının hazırlığını konuşuyor ve ben iddia ederek söylüyorum, Türkiye’yi 2023 yılına sadece AK Parti hazırlayabilir. Neye dayanarak söylüyorum? Geçmişe bakın geleceği görürüz. Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyken millete dedi, ‘bana yetki verin, bu ülkeyi de yöneteyim’. İstanbul’a yapmış olduğu büyük hizmetler onun referansıydı. Peki, Kılıçdaroğlu ne yaptı? 8 sene SSK Genel Müdürlüğü yaptı. SSK Genel Müdürlüğü zamanında bir tane başarısı var mı? Eğer olsaydı gazeteler bugün manşet yapardı. Ama dikkat edin SSK Genel Müdürlüğü dönemini unutturmaya çalışıyorlar.  Merhum Ecevit bile seni milletvekili adayı bile göstermemiş. Sen Türkiye’yi 2023’e nasıl hazırlayacaksın? SSK’da işçi emeklilerinin vergi iadesi ödenemiyordu. Eczanelerin ilaç paraları ödenemiyordu. Peki, sen nasıl 600 lira maaş vereceksin? Tabi AK Parti hazineyi doldurdu bu sıkıntılar ortadan kalktı. Borçlanma oranları yüzde 70’lerden yüzde 40’lara düştü. 6 bin kilometre duble yol 80 sene de yapılıyor. 12 bin kilometre duble yol 8 senede yapılıyor. Demek ki, bir yerler de kaçak varmış ama hepsi artık engellendi” diye konuştu.

MİLLETİN VERDİĞİ KARARA İTİRAZIMIZ OLAMAZ

2002’den önce küme düşürülmeye çalışılan Türkiye’nin bugün şampiyonluğa oynadığını savunan Kızılcıklı, “Onların hayal bile edemediklerini biz gerçekleştirdik. Türkiye inşallah 2023’de dünyanın en kalkınmış 10 ülkesi arasına girecek. 1 tane sağlık ocaklarının açılışına bakanların geldiğini biliyorum. Hizmet yok yapılmış iş yok. İnegöl’de üç tane sağlık ocağı vardı şimdi 10 taneyi geçkin sağlık ocağı var. İnegöl’de bir liseyi yapmayı hayal edemediler, 6 tane lise yaptık. 30-40 tane ilköğretim okulu açtık. Duble yolar yaptık, doğalgazı getirdik, spor salonları yaptık, sağlık ocaklarını yaptık, Diş Hastanesi yaptık, yeni bir Halk Eğitimi Merkezi binası yapıyoruz. Yeni bir Devlet Hastanesi yapıyoruz. Hizmet üreten bir AK Parti ve hizmet alan bir Türkiye var. 2002 yılında iktidar olduk hizmet ürettik. 2007 yılında tekrar tek başına iktidar olduk hizmete devam ettik. 2011 yılında da tek başına iktidar olup bu hizmetlerin devam etmesini istiyoruz. Sandıktan ne çıkarsa biz buna saygı duyarız. Milletin verdiği karara hiçbir zaman itirazımız olamaz” dedi.

NİYE 350 MİLLETVEKİLİNİN ALTINDA KALALIM Kİ

Kızılcıklı, son olarak MHP Bursa Milletvekili adayı Hasan Toktaş’ın yapmış olduğu “Hüseyin Şahin’in adaylığı kesin, İnegölüler bize oy versin. İnegöl iki milletvekili çıkarsın” sözlerine de değinerek, “Diğer partiler AK Partinin İnegöl adayı 3. sırada kesin bize de destek verin, bizden de milletvekili çıksın diyorlar, çıksın ama Allah korusun biz niye 350 Milletvekilinin altında kalalım” diyerek, tüm İnegöllülerden bu tür politikalara taviz vermemelerini istedi.

Editör: TE Bilişim