AK parti Bursa 5'nci


AK parti Bursa 5'nci sıra Milletvekili Adayı Avukat İsmet Su, dün İnegöl'e gelip, Atatürk bulvarı üzerinde faaliyette bulunan işyerlerini gezerek, esnaflara hayırlı işler diledi.

AK Parti Bursa 5'nci sıra Milletvekili Adayı Avukat İsmet Su, dün saat 14.00'de Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Atatürk Bulvarı üzerindeki iş yerlerini gezerek, esnaflara hayırlı işler dileyip, destek istedi.

Bir iş yeri ziyaretinde bir bayan esnafın, “Normalde hizmetler en iyi şekilde yapılıyor ama AK Parti bu seçimde çalışmıyor. Diğer partilerin araçları durmadan gezerek, müzik sesleriyle başımızı ağrıtırken, AK parti seçim araçları saatte bir kez geçiyorlar. Böyle olmaz. 24 saat araçlarınız gezmeli” şeklindeki ver yansını dikkat çekti.

Bayan esnafın  şikayetini değerlendiren AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, seçim araçlarının durmadan gezdiğini ifade ederek, bundan sonra buradan devamlı geçmeleri konusunda araç görevlilerini ikaz edeceğini  söyledi.

Esnaf ziyaretleri sırasında bir konuşma yapan AK Parti Bursa 5'nci sıra Milletvekili Adayı Avukat İsmet Su, 12 Haziran genel seçim çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "İnegöl'de ilk olarak bir fabrikada işçilerimizle beraber yemek yedik, sohbet ettik. Daha sonra İnegöl'ün merkezinde esnaf ziyaretlerini yapmaktayız. İnegöl'de yaptığımız ziyaretlerde, halkımızın güler yüzü ile karşılaşıyoruz. İyi bir hava gördük. Önceki seçimlerden bu seçimlerde desteğin daha fazla olacağı inancımızı bu gün bir kez daha teyit etmiş olduk" dedi.

İsmet Su, "Lise yıllarından beri siyasetin içinde aktif bir şekilde bulundum. Bu uğurda mücadele ettim, şimdi Milletvekili adayıyım. Talip oldum, bana bu görev verildi. Ben olmasaydım başka birileri tarafından bu görev mutlaka yerine getirilecekti. Doğru insanlar, doğru şeyler yapmalı. Ben sadece bir görev olarak da görmüyorum, bu millete birilerinin de hizmet etmesi gerek" diye konuştu.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli ise, "Gezimiz sırasında vatandaşımızın birisi ‘çalışmıyorsunuz’ diye bize çıkışınca şaşkınlık yaşadık. Acaba neyi kastediyor diye düşündüğümüzde, kendisinin AK Parti’nin bu seçim döneminde az çalıştığını, daha çok seçim araçlarının gezmesini, daha çok gezmemizi ve daha çok kişiye ulaşmamızı kast ettiğini anladık. Bizim özellikle, vatandaşlarımızı rahatsız etmeme, görüntü ve çevre kirliliği oluşturmama noktasında böyle bir hassasiyetimiz var. Öte yandan, çalışmalarımız güzel gidiyor. Başta Başbakanımız, Bakanlarımız ve  Milletvekillerimize teveccüh had safhadadır. 12 Haziran’da vatandaşımızın istikrarın sürmesi yönünde oy kullanacağını umuyoruz. Seçimi AK Parti’nin kazanacağının garanti olduğu söylemekle, vatandaşın oyuna ipotek koymak ne kadar doğru bilemiyorum. Doğru olmadığını da düşünüyorum. Çünkü oy kutsaldır. Vatandaşımızın vereceği oy, son güne kadar değişebilir. Çalışmalarımızda AK Parti’ye olan teveccühü daha  da arttırmak adına daha çok çalışıyoruz" dedi.

BAŞKAN AKTAŞ’A “41 KERE MAŞALLAH” SÜRPRİZİ

Esnaf ziyaretleri sırasında Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a yönelik bir sürpriz yapıldı. Sedef-2 Pastanesi tarafından, Başkan Aktaş ve Ak Partililerin Pastaneyi ziyaretleri sırasında, dün 41 yaşına basan Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a uğurböceği şekilli pasta sürprizi yapıldı.

Mumları üfleyip, pastayı kesen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "12 Haziran seçimlerinde eski il başkanlarımızdan şuan AK Parti Bursa 5. sıra adayı İsmet Su ile birlikte bugün esnaf gezilerini gerçekleştirdik. Değişimli olarak her gün bir Milletvekili adayı İnegöl'e geliyor. Ağırlıklı olarak Hüseyin Şahin geliyor. Avukat İsmet Su'yu teşkilat olarak yakından tanıyor ve ağırlamaktan büyük keyif alıyoruz. Başarılı olacağına, İnegöl’e ve Bursa’ya önemli katkılar sağlayacağına yürekten inanıyoruz. Bu arada ilçe Başkanımızın hatırlattığı, açıkçası benimde unuttuğum 41. yaş günümü de Sedef Pastanesinde küçük bir törenle kutlama imkânına sahip olduk. Allah herkese hayırlı ve uzun ömürle birlikte hayırlı işler yapmayı da nasip etsin" diyerek, pastayı hazırlayan Sedef Pastanesi görevlilerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim