Aslen İnegöllü olup,


Aslen İnegöllü olup, Bursa’da oturan, 12 Haziran'da yapılacak olan genel seçim çalışmalarına İnegöl'de devam eden AK Parti Bursa Milletvekili adayı Sadettin Cangül dün, Kalender ve Kasımefendi caddeleri üzerindeki esnafları ziyaret ederek destek istedi.

Dün saat 14.00'de AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte esnafları ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili adayı Sadettin Cangül, seçim çalışmalarına mobilya sanayisinde devam ettiklerini belirterek, "Her dolaştığımız yerde olumlu tepkiler alıyoruz. Bunun anlamı şu, ‘İstikrar Sürsün, İnegöl, Bursa ve Türkiye Büyüsün’. Türkiye hazır. Hedef 2023. Bizim sloganlarımızın en güzel karşılığını çalışmalarda görüyoruz. İnegöl'ün güzel insanları neyi seçeceklerini, neyle devam edeceklerini gayet açıklıkla söylüyorlar. Yüzleriyle, gönülleriyle, davranışlarıyla bunu gösteriyorlar. Durmak yok, yola devam" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları ve esnafı ziyaret etmeye devam ettiklerini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ise, "Gerçekten ilçe halkımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. Tabi bunlar bir, iki günlük çalışmanın sonucu değil. Hem yerel de belediyemizle hem de genelde hükümetimizle yürüttüğümüz hizmetlerin sonucudur. Şuan ki Milletvekilimiz Sedat Kızılcıklı'nın gayretleriyle hizmetlerin İnegöl'ümüze aktarılmasında, İl Genel Meclisi üyelerimizin İl Özel İdaresinin kaynaklarını gerek İnegöl'ümüze, beldelerimize gerek köylerimize aktarmalarıyla bu başarı ve mutluluk tablosu ortaya çıkıyor. Biz 365 gün çalışmanın, bugün AK Parti Bursa Milletvekili adayımız Sadettin Cangül'ünde söylediği gibi halkımızdan karşılık görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah 8,5 yıllık kazanımlar artarak devam edecek. Çünkü, 12 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye'yi gerçekten sıçrama noktasında bir hamle bekliyor. Türkiye’yi AK Parti iktidarıyla kaldığı yerden yukarıya çıkartmanın hesapları içerisinde olacağız. Ülke genelinde eğitimden, sağlığa, ulaşımdan enerjiye yapılan tüm yatırımlardan İnegöl olarak bizde azami şekilde nasipleneceğiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim