10 Nisan Polis Hafta

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde, İnegöl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından huzurevi sakinlerine yönelik yemek tertip edildi.
Geçtiğimiz akşam saat 19.00'de Çiçek ızgarada düzenlenen yemeğe, Kaymakam Aziz İnci, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Emniyet Müdürü Orhan Öztabak, Jandarma Üsteğmen Çağlar İlden, Emniyet Amiri Tuncay Gönültaş, komiserler, AK Parti İnegöl İlçe yönetim kurulu üyesi Hüseyin Özdemir, CHP İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı Birol Atay, MHP İlçe Başkanı Fahri İnkaya, İnegöl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Adem Emre ile huzurevi sakinleri katıldı.
Yemeğin ardından kısa bir konuşma  yapan Kaymakam Aziz İnci, "Geçtiğimiz günlerde huzurevi sakinlerimizi yaşlılar haftası nedeniyle ziyaret etmiştik. Onlarla birlikte olmuştuk. Bu akşam ise, içinde bulunduğumuz 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde emniyet müdürlüğümüzle birlikte, Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneğimizin ev sahipliğinde, Huzurevi sakinlerine bir akşam yemeği tertip edildi. Biz, yaşlılarımızı her vesile ile hatırlamak, onlara ikramda bulunmak, onlarla birlikte olmak, zamanı paylaşmak, onların gönlünü almak durumundayız. Bu bir görevdir. Polis teşkilatımız ve derneğimiz işte böyle bir vazife ile bu akşam yemeğini düzenlediler. Polisimizin zaten yaşlılara, güçsüzlere, yardım etmek, şiarıdır. Bu anlamda bu yemeği düzenledikleri için onlara çok teşekkür ediyoruz. Polis teşkilatımıza başarılar diliyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimize cenabı Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. 
Yemeğin ardından emniyet mensupları tarafından, yemeğe katılan  Huzurevi sakinlerine karanfil takdim edildi.

 

Editör: TE Bilişim