Abhaz Dernekleri Federasyonu üyeleri Mezit, Güneykestane, Osmaniye, Rüştüye, Gömcük ve Kestanealan mahallelerinde oturan yaşlıları evlerinde ziyaret etti.
Abhaz Dernekleri Federasyonu Onur ve Danışma Kurulu Üyesi İrfan KAP ve Abhazfed Yönetim Kurulu Üyesi, Kültürel ve Sosyal İşler Sekreteri Bengül Kavlan eşliğinde yapılan ziyaretler Mezit, Güneykestane, Osmaniye, Rüştüye, Gömcük ve Kestanealan Mahallelerinde gerçekleşti.  
Güneykestane Mahallesinde Nevim Kavlan ve  Sırrı Kavlan ile başlayan ziyaretler, Mezit Mahallesinde Erol Koyaş ve  Gülser Ulaş, Osmaniye Mahallesinde Eflatun Tren ve  Adnan Çelik, Rüştiye Mahallesinde Birol Ersoy ve  Nurten Aktaş, Gömcük Mahallesinde ise Baki Afşar ile Kestanealan Mahallesinde Telat Özdemir ve Necmi Sünmez ile son buldu. 
Yapılan ziyaretlerde pandemi sürecindeki yaşantılar konu edilirken, yaşlıların ziyaret konusundaki memnuniyetleri gözlerine yansıdı. İyi dilek ve temenniler eşliğinde hoş sohbetler yapılırken, federasyon heyeti federasyon logolu maske ve kahve hediye etti.
Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Abhazfed Yönetim Kurulu Üyesi, Kültürel ve Sosyal İşler Sekreteri Bengül Kavlan, “Federasyon olarak ziyaret ettiğimiz ve edemediğimiz tüm büyüklerimize sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Toplumumuzun hafızası ve gençlerimizin öğretmeni kıymetli büyüklerimizi saygı ile selamlıyoruz. Büyüklerimize ziyaretlerimiz, bölge derneklerimiz tarafından planlandığı şekilde  hayata geçirilmeye devam edecek” dedi.

Editör: TE Bilişim