32. Uluslar arası Kültür ve Sanat Festival kapsamında İnegöl’e gelen Adigey Cumhuriyeti heyeti, İnegöl Ziraat Odası Yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai çelik, “İnegöl Belediyemiz ile kardeş şehir olan Adigey Cumhuriyeti Tahtamukay Belediye Başkanı Neujrok Ali Şihamoviç, Halk Konseyi Başkanı Timur Askeroviç, Adigey Cumhuriyeti Milletvekili Djaste Madinoviç, Şinciy Belediye Başkanı Ali Aslanoviç, Halk Meclisi Başkanı, Kamu Kurumları Müdürü Rustem Abubekiroviç, İnegöl Çerkes Adige Derneği Başkanı Şevket Coşkun ve İnegöl Belediyesi Meclis üyesi Ergün İlçin Ziraat Odamızı ziyaret ettiler. Bu ziyarette içerisinde bulunduğumuz yılın Türkiye ile Rusya arasında kültür ve turizm yılı ilan edilmesinden dolayı daha güzel çalışmaların yapılacağı ön görüldü. Bizlerde İnegöl Ziraat Odası olarak Türkiye’de ve Adigey Cumhuriyetinde neler yapabileceğimizi istişare ettik ve dolayısıyla kendileri de bizleri Adigey Cumhuriyetine davet ettiler. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine camiamız adına çok teşekkür ederiz” dedi.

Tahtamukay Belediye Başkanı Neujrok Ali Şihamoviç ise, zirai ve tarım anlamında karşılıklı bilgilendirmelerde bulunduktan sonra, iki şehir arasında ticari faaliyetlerin geliştirilmesi ve yatırımların arttırılması adına Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ve yöneticilerini Adigey'e davet etti.

Editör: TE Bilişim