Fildişi Sahilleri'ni

Fildişi Sahilleri'nin limanıyla ünlü başkenti Abidjan'dan, İnegöl Sanayici ve İş Adamları Derneği (İNSİAD) organizasyonu ile İnegöl'e gelen ve MODEF'i gezen işadamları, ziyaretler kapsamında Özel Nilüfer Safvet Koleji’ni de ziyaret ettiler. Yaklaşık 15 kişiden oluşan Fildişili heyet okulu gezerken, öğrencilerle de bol bol fotoğraf çektirdi.
Okul hakkında heyete bilgi veren Okul Müdürü Bayram Yayla, “Fildişi heyetini okulumuzda ağırlamaktan onur duyduk. Geçtiğimiz günlerde de bizim Afrika seyahatimiz oldu ve Afrika insanının güler yüz ve sıcakkanlılığını bizzat gördük” dedi.
Fildişi Cumhuriyeti'nin başkenti Abidjan'daki tek Türk Okulu Şafak Koleji’nin olduğunu ve çok başarılı bir eğitim verdiğini söyleyen Fildişi Eğitim Bakanlığı Özel Okullarlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Jean Paul ise, Nilüfer Safvet Koleji’ni fiziki ve teknolojik anlamda çok gelişmiş ve eğitimde teknolojiyi çok iyi kullandıklarını gördüklerini belirtirken, bu sistemleri Türk Koleji vasıtasıyla ülkelerinde de görmek istediklerini belirtti.
Heyetin ziyareti, öğrencilerle birlikte çektirilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 

Editör: TE Bilişim