ZEYTİN Dalı harekatıyla terörden arındırılan Suriye’nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesinde PKK/YPG'li teröristlerin gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Çakır'ın (28) cenazesi, İnegöl deki baba evine getirildi. Şehidin annesi ve eşinin feryatları ise yürekleri dağladı.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı harekatıyla terörden arındırılan Afrin bölgesinde terör örgütü PKK/YPG tarafından gerçekleştirilen saldırıda 2 asker şehit oldu. Şehitlerden Gökhan Çakır'ın cenazesi, Gaziantep Havalimanı’nda düzenlenen törenin ardından havayolu ile Bursa’ya getirildi. Yenişehir Havalimanı’ndan alınan şehit onbaşının cenazesi, karayolu ile İnegöl Yunus Emre Mahallesi’ndeki baba evine getirildi.
ANNESİNİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI
Şehit Gökhan Çakır’ın annesi Saniye, babası Hasan ve 1 yıl önce evlendiği eşi Gülşah Çakır, ayakta durmakta güçlük çekti. Saniye ve Gülşah Çakır, şehidin tabutuna sarılarak, ağladı. Saniye Çakır’ın, “Ağlamıyorum annem. Çok güzel kokuyorsun annem. Annem, dert ortağım. Beni her akşam kim arayacak annem? Hakkım sana helal olsun. Benden isteyemediğin helallik var ya, sonuna kadar helal olsun annem. Böyle mi olacaktı annem? Anneni yaktın sen oğlum. Anneye çok kötü şaka yaptın sen. Ne zaman öldü oğlum, hangi saatte öldü? Nasıl can verdi? Annem dedi mi? Annem ne yapacak dedi mi? Canı yandı mı? Nasıl can verdi? Annem ne yapacak dedi mi” diyerek, feryat etmesi ise yürekleri dağladı.
Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Çakır'ın cenazesi baba ocağında alınan helalliğin ardından İnegöl Organize Saniyi Cami’ne götürüldü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılacağı şehidin cenaze namazı, ikindi ezanının ardından kılınacak.

Editör: TE Bilişim