Belediye Başkanı Alper Taban´da kahraman Uzman Çavuşun İnegöl´deki ailesini ziyaret ederek moral verdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 20 Ocak´ta Suriye´nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG´li ve DEAŞ´lı teröristlere yönelik başlatılan ´Zeytin Dalı Harekâtı´nda 46´ncı güne girildi. Harekat başarılı bir şekilde devam ederken,  harekata katılan Jandarma Özel Harekatta görevli Uzman Çavuş Erdem Koçak, Afrin´den İnegöl´e selam gönderdi. Belediye Başkanı Alper Taban´da Afrin´den İnegöl Belediyesi personeli ve Belediye Başkanına selam gönderen Uzman Çavuş Erdem Koçak´ın İnegöl´deki ailesini ziyaret etti.

KAHRAMANIN AİLESİNE ZİYARET

Ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak adına Afrin´de devam eden Zeytin Dalı Harekatı sırasında, İnegöllü Jandarma Özel Harekatta görevli Uzman Çavuş Erdem Koçak´ın paylaştığı duvar yazısı, ilçe gündeminde önemli yer tutmuştu. Duvara yazdığı “Afrin´den İnegöl Belediyesi tüm çalışanları ve Belediye Başkanına selam olsun” mesajı ile fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Erdem Koçak´ın bu jestine, Belediye Başkanı Alper Taban´da sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla karşılık vermişti.

“SELAMLARIN EN GÜZELİNİ AFRİN´DEN ALDIK”

Sosyal medya hesabından, “Ve aleykümselam yiğit. Selamların en güzelini İnegöllü Erdem Koçak kardeşimizden, Afrin´den aldık. Rabbim sizleri muhafaza eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun” mesajını yayınlayan Başkan Taban, aynı günün akşamı Jandarma Uzman Çavuş Erdem Koçak´ın İnegöl´de ikamet eden ailesini de evinde ziyaret etti. Başkan Taban´ın Koçak ailesine gerçekleştirdiği ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan´da katıldı. Taban ve Ersan´ı Uzman Çavuş Erdem Koçak´ın babası Aydın Koçak ile annesi, ablası, eniştesi ve kız kardeşi karşıladı. Ziyaret sırasında aileyle birlikte çekilen fotoğraflar, Başkan Taban tarafından Afrin´de görev yapan Erdem Koçak´a gönderildi.

SELAM OLSUN TÜM YİĞİTLERE

Ziyarete ilişkin bir açıklama da yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bizlere Afrin´den gönderdiği fotoğraf ile selam eden Erdem Koçak kardeşimizin ailesini ziyaret ettik. Bizde kardeşimize baba ocağından aile fotoğrafı gönderdik. Selam olsun Erdem kardeşimize ve tüm yiğitlere” dedi. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim