2017-2018 sezonunda 3 kulvarda mücadelesine devam eden İnegöl Belediyespor bu hafta kendi sahasında önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye´nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımının zorlu müsabakası öncesi Başkan Alper Taban açıklama yaparak, Afyon Belediye Yüntaş ile oynanacak karşılaşmaya ilçemizdeki tüm sporseverleri davet etti.

Salon sporlarına olan ilginin artmasına vesile olan parkenin prensleri, TRT Spor´un naklen yayınlayacağı maçta ligin 9. Haftasında Afyon Belediye Yüntaş´ı İnegöl Spor Salonunda konuk edecek. 12 Kasım Pazar günü saat 14.00´da kritik bir maça çıkacak Belediyespor Voleybol takımı sahadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.

BELEDİYESPOR 3 KULVARDA MÜCADELESİNE DEVAM EDİYOR

Belediyespor Voleybol takımının oynayacağı zorlu Afyon Belediye Yüntaş maçı öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı Taban, “Belediyespor bu sezon yine 3 zorlu kulvarda mücadele ediyor. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi´nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde ise Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımız mücadele ediyor. Ayrıca Türkiye Basketbol 2. Liginde de Serra Sünger Belediyespor olarak mücadele ediyoruz. 3 kulvarda da temsilcilerimiz ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Bizim yegane amacımız salon sporlarına olan ilgiyi daha da arttırmak. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstermek istiyoruz. Takımlarımız kendi liglerinde zorlu rakipler karşısında her geçen gün daha da artan bir performans göstereceklerine inancımız tam. Uzun soluklu bu lig maratonunda alacağımız iyi sonuçlar ile inşallah hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz” dedi.

“AFYONA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor voleybol takımının Pazar günü saat 14.00´da Afyon Belediye Yüntaş takımını konuk edeceğini ifade eden Taban, “Sezonun 9. haftasında kendi seyircimiz önünde zorlu bir mücadele vereceğiz. Seyircimizin de desteği ile güçlü rakibimizi İnegöl´den eli boş göndermek istiyoruz. Geçen hafta kendi sahamızda seyircimizin önünde Fenerbahçe karşısında iyi mücadele etmemize rağmen, şansız bir şekilde sahadan mağlup ayrıldık. Bu maçı hemen unutup, takım olarak bu haftaki Afyon Belediye Yüntaş maçına odaklandık. Amacımız Afyon Belediye Yüntaş takımını İnegöl´den eli boş göndermek. Bunu başarabilecek oyunculara ve teknik heyete sahibiz. İki takım içinde zor maç olacak. Ligde zayıf bir takım yok her maçın atmosferi farklı oluyor. O yüzden her maça final gözüyle bakıyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim. Amacımız seri galibiyetler alarak ligde üst sıralar da kendimize yer bulmak. Kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Afyon Belediye Yüntaş´a geçit vermek istemiyoruz. Ayrıca bu zorlu maç TRT Spor tarafından canlı yayınlanacak” şeklinde konuştu.

Taban son olarak; “Hafta sonu oynanacak olan bu önemli karşılaşmaya tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyor, sporun yaşamımızın bir parçası olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim