Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Liselerarası Siyer-i Nebi Yarışması için stant çalışmalarına başladı.

Türkiye’nin 81 ilinde aynı zamanda gerçekleştirilecek olan yarışma için İnegöl’de bulunan liseleri ziyaret eden AGD İnegöl Teşkilatı, okullara afiş asıp tanıtım stantları kurarak hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

MEKKENİN FETHİ GECESİNDE DUYURULACAK

AGD’nin her yıl düzenlediği "Liseli Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması" bu yıl 15 Aralık 2019 Pazar günü yapılacak. Son kayıt günü 15 Kasım olarak belirlenen yarışmada, dereceye girenler ise AGD’nin her yıl ülke çapında düzenlediği Mekke’nin fethi gecesinde duyurulacak.

STANTLARA YOĞUN İLGİ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu Başkanı Muhammed Ali Zengin, “Siyer-i Nebi” için stant çalışmalarına başladık. Okullarda açtığımız stantlar, öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Önce ahlak ve maneviyat sloganıyla yola çıkan Anadolu Gençlik Derneği, peygamber efendimizin hayatını tüm liseli gençlere anlatabilmek ve onun gösterdiği yolda yürüyebilmek adına çalışmalarına devam ediyor. Siyer-i Nebi yarışmasının vesilesi ile binlerce liseli genç, peygamber efendimizi daha yakından tanıma imkanı bulacak. Okullarda açacağımız stantlara tüm liseli kardeşlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim