İnegöl'deki aile hay


İnegöl'deki aile hayatını daha iyiye götürmek ve aileleri her konuda bilgilendirme konularında faaliyet gösteren Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) tarafından, derneğe ve Yaz Okullarına katılacak öğrencilere katkı sağlamak amacıyla bir kermes düzenlendi.

Dün saat 14.00'de Cuma mahallesi Elektrik sokak numara 52 adresinde düzenlenen kermes organizasyonuna, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli ve bazı İlçe yöneticileri, AK Partili bazı Belediye Meclis üyeleri, AHİD Başkanı Naci Köseoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda bayanlar katıldı.

AHİD Başkanı Naci Köseoğlu, dernek olarak  bu yıl ikincisini düzenledikleri kermesin 9-15 Mayıs tarihleri arasında açık kalacağını belirterek, "AHİD yönetim kurulu üyesi  bayanlar ile AHİD gönüllüsü bayanlarımıza iki aylık emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hem derneğin bazı hizmetlerinde hem de ihtiyaç sahibi  öğrencilerimizin eğitimlerinde kullanmak amacıyla böyle bir kermes tertip ettik. Kermesimizde gıda maddeleri, çeyizlik, ev eşyaları ve mobilyalar var. Gençliğimizin maneviyatını, imanını kurtarmak, İslami eğitime devam ettirmek için, özellikle bu tip maddi desteğe ihtiyacımız var" diyerek, tüm İnegöl halkını kermese davet etti.

Dualar okunup, kurdele kesilerek açılışı yapılan kermes, gezilerek incelendi. Kermesi gezen  AK Partililerin bazı eşyaları satın alarak kermese katkıda bulundukları gözlendi.

Editör: TE Bilişim