AK gençlerden kadınlara
‘Lavanta Çiçeği Tohumu’
AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile iki farklı noktada stant açarak kadınlara, ‘Lavanta Çiçeği tohumu’ takdim etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile AK Parti İnegöl Gençlik Kolları tarafından bir dizi program icra edildi. Programlar kapsamında Sani Konukoğlu Camii mevkiinde ve Sarraflar Çarşısı’nda stant kuruldu.

Kurulan stantlarda kadınlara ‘Lavanta Çiçeği torumu’ hediye edildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Baştürk, şu ifadeleri kullandı:

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile tüm kadınlarımızın gününü kutlarım. Kadınlar ile Peygamber Efendimiz (SAV), ‘Kadınlar size Allah’ın emanetidir’ buyurmuştur. Resulullah’ın (SAV) bu Hadis-i Şerif’i kadınlar gününde kullanılacak en anlamlı cümledir. Kadınlarımız bizlere emanettir. Onların gönlünü hoş tutmak da bizim görevimizdir”

Sadece kadına şiddete değil her türlü şiddete karşı olduklarını ifade eden Baştürk, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“8 Mart tarihinde kadına şiddet olaylarını basından takip ediyoruz. Bildiğiniz gibi bunun son örneği de Samsun’da gerçekleşti. Sadece kadına şiddete değil, bizler her türlü şiddete karşıyız. İnşallah en kısa sürede bu tür olayların üstesinden geliriz ve bir daha kadına şiddet olaylarına rastlamayız”

Editör: TE Bilişim