AK Parti İlçe teşkilatı iftar programında bir araya geldi. Alanyurt yolunda bulunan bir salonda düzenlenen iftara MKYK Üyesi Ayhan Salman, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban, İl Başkanı Davut Gürkan, İl yöneticileri, İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, ilçe yönetimi, Eski ilçe başkanları, muhtarlar ve teşkilat üyeleri katıldı.

AK PARTİ, GÖNÜL HAREKETİDİR

İftarın ardından konuşma yapan İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, “3 yıl bir aradan sonra ancak toplanabildik. İftar yapabilmenin huzurunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Malumunuz 2 yıl boyunca süren pandemiden dünya çok çekti. 20 yıllık süreçte birçok badireler atlattık. 2023 hedeflerimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Bu yolda görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ramazan ayında teşkilatımız bin adet haneye ulaştı. Ramazan ayı sonuna kadar bin 500 haneye ulaşmış olacağız. AK Parti, gönül hareketidir.” Dedi.

İNEGÖL İNSANI BİZİM İÇİN KIYMETLİ DEĞERLİ

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Bu kadrolara çok teşekkür ediyoruz. Ramazan vesilesiyle ilçemizde dolu dolu programlar icra ediyoruz. Ramazan ayının ardından çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnegöl insanı bizim için kıymetli değerli. Bu nedenle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik de, “Bizlerde Büyükşehir belediyesi olarak tüm ilçelere olduğu gibi İnegöl’e ayrı bir önem veriyoruz.” Diye konuştu.

2023 YILINDA BİZE LAZIM OLAN ŞEY KÖKLÜ VE DİRİ DAVA BİLİNCİDİR

Ramazan ayını kutlayan AK Parti Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, “Rabbim, hepimizin oruç başta olmak üzere tüm ibadetlerimizi kabul etsin. Allah’ın nazarında, nazargah kalptir. Hiçbir yere sığmayan Allah, sadece insan kalbine sığmaktadır. Benim nazarımda da hiçbir mevkii bir topluluk içinde samimi ve gönül rızasıyla kabul edilmeye eş değerde değildir. Hiçbir makamda bir insanın gönlünde olmaktan daha kıymetli değildir. İnanıyorum ki; maddi çıkarların, heveslerin bir yerde olma ve bir yerde görünme isteğinin en çok hissedildiği ortamlar, bir insani ihtiva ki; kısa vadede ihya etse de, uzun vadede felakete sürükler. Hayır ve şerrin Allah’tan geldiğine iman eden Müslümanlar olarak kriter bu olmalıdır; isim önündeki etiketler, cüzdandaki havalı kimlikler bizleri şu ana kadar yanıltmadı, bundan sonrada Allah’ın izniyle yanıltmayacaktır. 2023 yılında bize lazım olan şey köklü ve diri dava bilincidir. Birliğimizi sağlarken, tefrikaya, ayrılıkçı hareketlere de izin vermeyeceğiz. Biliyoruz ki; aramıza tefrika girerse, fitne, fesat, dedikodu da girer. Bunun zararı sadece bize değil, tüm dünyada bize dua edenlere de zarar verir. O yüzden Cumhurbaşkanımız her hitabında; bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız, beraber olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız, vurgusuyla işin sırrını hatırlatıyor. Gelin gayretimizi milletimiz için tesis edelim. Gelin daha önce yaptığımız gibi 2023 yılında da liderimize yepyeni bir zafer daha hediye edelim. Bizde eski yeni değil, ağabey ve kardeş vardır.” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Davut Gürkan, “Ramazanda gönüllere dokunabilmek bir nimet. Yapılan hizmetlerde, sizlerin gayretleriyle olmuştur. Büyüklerimizin bizlere emanet ettiği bayrağı daha ilerilere taşımak için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Cumhurbaşkanımızın dava arkadaşı olmak sıradan bir şey değil.” diye konuştu

Editör: TE Bilişim