Dün, Gazetemizin sah

Dün, Gazetemizin sahibi ve Sorumlu Genel Yayın Müdürü, İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım'ı, Yıldırım Gazetesindeki makamında ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, partisinin yeni medya temsilcilerini tanıtarak, AK Parti'nin, kendini hizmete adamış, hizmet odaklı insanların partisi olduğunu belirtti.

Dün saat 14.30'da AK Parti İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Adem Demirel ve Başkan Yardımcısı Abdullah Tuna ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sırasında  konuşan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, referandum sonrasında İlçe Yönetim Kurulunun yeniden şekillendiğini belirterek, "Yönetim Kurulunda görev alan iki  arkadaşımızın bazı özel sebeplerden dolayı yönetim kurulumuzdan ayrılmasıyla, yedeklerden gelen iki arkadaşımız yönetime girdi. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalışıyorlar. AK Pati İlçe Başkanlığımızın basın ile alakalı çalışmaları yürüten bir birimimiz var. 12 tane olan başkan yardımcılığımızdan biride Tanıtım ve Medya Başkanlığı. Bu görev değişikliği ile daha önceden Ömer Semiz arkadaşımızın yürütmüş olduğu bu görevi bundan böyle Adem Demirel yürütecek. Adem Demirel arkadaşımıza yardımcı olarak ise  Abdullah Tuna arkadaşımızı görevlendirdik. Basınla olan ilişkilerimizin, bu iki arkadaşımızla ivme kazanacağını düşünüyoruz. Basınımızla bu değerli iki arkadaşımızı tanıştırmak için bu  ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

HİZMETE SUSAMIŞ GENÇ BİR EKİBİMİZ VAR

Artık referandumun bittiğini, referandum sürecinin hemen ardından hizmet dönemine  döndüklerini vurgulayan Bülent Temelli,  “AK Partinin farklı şeylerle anılmasını istemiyoruz. AK Parti, hizmete kendine adamış, hizmet odaklı insanların partisidir. Biz de Belediye Başkanımızla, İl Genel Meclis Üyelerimizle, Belediye Meclis Üyelerimizle ve Milletvekilimizle gerçekten İnegöl'ümüze bir şeyler kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. İnegöl siyasi hayatı, çalıştığı ve görev aldığı dönemlerde İnegöl'e bir çok eserler kazandıran siyasetçilerle dolu. Bizlerde ilerde hayırla anılmak, ‘biz de dönemimizde İnegöl'e bunları kazandırdık’ demenin mutluluğunu yaşamak isteyen bir ekibiz. İyi de bir kadromuz var. Gerçekten hizmete susamış, hizmetle yoğrulmuş, genç bir ekibimiz var. Çalışmalarımızı hep seçime dönük değil, hizmete dönük olarak yürütüyoruz, yürütmeye de devam edeceğiz”  diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ile Yönetim Kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Mehmet Hanefi Yıldırım ise, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine getirilen Adem Demirel ve Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Abdullah Tuna'ya hayırlı olsun dilekleriyle birlikte başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim