AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve yönetimi, İnegöl teşkilatında daha önce görev yapmış başkan ve yöneticililer bir araya geldi.

İLK FİTİLİ CUMHURBAŞKANI ATEŞLEDİ

Geçtiğimiz Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen  "Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı"nda eski ve yeni vekillerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin herkesin evi olduğunu vurgulayarak, "İnsan kendi evine sahip çıkmak için herhalde davet beklemez. Algı operasyonlarının yürütüldüğü bir dönemde sizleri bir kez daha saflarımızı sıkılaştırmaya davet ediyorum." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ardından il ve ilçe başkanlıkları da partiye hizmet etmiş eski yöneticilerle bir araya gelmeye başladı.

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri de eski ilçe başkanı ve yöneticileriyle Royal Hotel’de bir araya geldi. Başkan Durmuş toplantının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“AK Parti İnegöl teşkilatında görev yapmış parti büyüklerimiz ve dava arkadaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Biliyoruz ki istişare de hayır vardır. Bu akşam Kurucu İlçe Başkanımız Sn. Sedat Kızılcıklı ve Sn. Burhan Alıcı Başkanlarımızın döneminde görev yapmış yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle bir araya geldik. AK Parti İnegöl olarak bizler büyük bir aileyiz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her zaman olduğu gibi millete hizmet yolunda hep birlikteyiz. Durmak yok yola devam...”

Editör: TE Bilişim