İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesi’nin yeni yerleşim bölgelerinde inşaat çalışmalarının başladığı alanlarda yeni yollar açmak üzere hummalı bir çalışma sürdürüyor.

Akhisar Bölgesinin Karalar yolu üzerinde bulunan yeni yerleşim bölgelerinde yapılaşma hızla sürüyor. İnegöl Belediyesi de inşaat çalışmalarının başladığı bölgelerde altyapı, üstyapı ve yol gibi ihtiyaçları gidermek adına hummalı bir çalışma sürdürüyor. Bu kapsamda bölgede 4 iş makinesiyle yoğun bir mesai harcanıyor. Bölgede toplamda 1 kilometre uzunluğunda 5 yeni yol açılması için çalışmalar devam ediyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ile birlikte yeni yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme sonrası bir açıklama da yapan Taban, “Bugün yine şehrimiz için üretmeye, değer katmaya, arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyoruz. Akhisar Mahallemizdeyiz. Burada arkadaşlarımız şehrimizin imar planları içerisinde yer alan bölgede özellikle mülkiyet sahiplerinin inşaat çalışması başlatması üzerine doğan ihtiyaçlarını gidermek üzere yol, altyapı ve üstyapı gibi eksikleri giderebilmek için hummalı bir çalışma yürütüyorlar. Yaklaşık 1 aydır burada iş makineleri ve insan gücüyle yol açma çalışmaları, düzenleme çalışmaları devam ediyor. İnşallah burada güzel bir yaşam alanı oluşabilmesi adına ve vatandaşlarımızın da oturduğu bölgede huzurlu, refah içerisinde mutlu şekilde yaşayabilmesi adına bu imkanları onlara sunmaya çalışıyoruz” dedi.

1000 METRELİK YOL AÇILIYOR                                                                  

Bölgede toplamda 5 sokakta yaklaşık 1000 metrelik yol açıldığını ifade eden Taban, “7500 m3 de kazı çalışması yapılıyor. Bölgede 4 tane iş makinesi hizmet ediyor. Burada bölge itibariyle kot farklılıkları da olduğu için çalışmalar uzun soluklu gerçekleşiyor. Arazi şartlarının da önümüze getirdiği bazı zorlukları yaşamış oluyoruz. Yaklaşık 250 bin TL’lik bir çalışma bu. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bittiğinde tüm vatandaşlarımız da bu yolları kullanmış olacaklar” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim