HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİYOR VE GELİŞİYOR

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan’ın da eşlik ettiği ziyaret sırasında konuşan Akhisar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Recep Akaya,  “Fuardaki mobilyalarınız çok güzel ve kaliteli, biz zaman zaman fuarınıza geliyoruz. İnegöl Mobilyası her geçen gün güzelleşiyor ve gelişiyor. Bu ziyaretle biz de mobilya ile ilgili gelişmeleri ve değişimi yakından görme fırsatı bulduk. Akhisar’da mobilyacılık yapan üyelerimizin, kendi meslekleri ile ilgili MODEF’den  istifade ettiklerini düşünüyorum. Ayrıca İnegöl Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş Bey ile Mobilyacılar Odası Başkanı Sayın Özcan Ayhan beyden Akhisar Mobilyasını geliştirmeye yönelik, İnegöl Mobilyasının deneyimi ve gelişimi konusunda faydalı bilgiler aldık. Mobilyamızın gelişimi konusunda, İnegöl’ü örnek alarak faaliyetlerde bulunacağız” dedi.

MOBİLYAMIZI İÇ VE DIŞ PİYASAYA TANITMANIN EN ETKİLİ YOLU

Akhisar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası üyelerinin İnegöl MODEF Fuarını ziyaret etmelerinden dolayı memnun olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “İnegöl Mobilyasının gelişiminde ve değişiminde, Nisan ayında düzenlediğimiz MODEF fuarının katkısı büyük. Kasım ayında da MODEF EXPO fuarını düzenleyerek, firmalarımızın ihracata yönelik ürünlerini sergiliyoruz. Ürettiğiniz Mobilyayı iç ve dış piyasaya tanıtmanın en etkili yollarından biri, düzenlenen fuarlardır. İlçemizin tüm dinamikleri bu fuar organizasyonunda yer almaktadır” dedi.

Akhisarlı mobilyacılar, MODEF fuarını ziyaret ettikten sonra, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi ile Mobilya Ağaç İşleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde de (2. OSB) incelemelerde bulundular.

 

 

 

Editör: TE Bilişim