İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Orhan Çelik, Ayfer Er ve Ali Doğru, Eğitim-Bir-Sen ilçe başkanı Sinan Aktaş ve çevredeki okulların müdürlerinin katıldığı etkinlik öncesinde konuşan Akşemsettin İlkokulu Müdürü Ahmet Demir, okullarında eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında ona yakın projenin yürütüldüğünü, bugün yapılacak etkinlerdeki ana amaçlarının da çocuğun yetiştirilmesinde ana unsur olan annelerin kitap okuma alışkanlığı edinmesi, bunun yanında öğrencilerde de anlama, anlatım ve yorumlama kabiliyetlerinin geliştirilmesi olduğunu belirterek, etkinliğe katılan tüm misafir yöneticilere ve velilere teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer Er, burada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu, özellikle anneleri burada görmenin kendisi açısından sevindirici bir durum olduğunu ve bu faaliyetlerin ileriki dönemlerde mutlaka semeresini göstereceğini umduğunu söyledi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik ise, bu faaliyetlerin çok önemli olduğunu, özellikle ahlaki değerlerin bu yaşlarda öğrenilmesi gerektiğini, bu konuda şimdiki öğrencilerin avantajlı olduğunu ve kendilerinden devlet ve millet adına çok şey beklediklerini söyledi.

Etkinliğe katılan okul müdürlerinden Tayyip Ali Demir´de, çocukların bu yaşlarda böyle güzel etkinliklerle yetişmelerinin bir okul müdürü olarak kendisini fazlasıyla memnun ettiğini belirterek, bu projede emeği geçen herkesi tebrik ettiğini söyledi.

Velilerle birlikte ortak kitap okuma etkinliğinin ardından kitap sohbeti etkinliği yapıldı ve program sona erdi. KURUM BÜLTENİ

Editör: TE Bilişim