31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından göreve yeniden getirilen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkanvekilliği ve Belediye Başkan Yardımcılarının sorumluk sahaları ile ilgili değişime gitti.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 5 belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Güngör Sabri Günaydın, Alper Taban, Eşref Yiğit ve Adil Kansu’nun sorumlu oldukları müdürlükler hakkında  açıklamalarda bulundu.

5 BAŞKAN YARDIMCISINA YENİ GÖREV

Başkan Alinur Aktaş, “Son şeklini verdiğimiz organizasyon şeması ile beraber belediyemizde yapılanmamızı tamamladık. Her seçim süreci yeni bir tazelenmedir. Yeni bir doğuştur. İnegöl belediyesine bağlı birimlerde yapmak istediğimiz şema üzerinde çalıştık. Yeni yasayla birlikte 4 belde ve 91 köyümüz İnegöl’e mahalle olarak bağlandı. İnegöl’ün 116 mahallesi var artık. 5 Başkan Yardımcımız var. Turgay Yel ise, Belediye Başkanvekili. 5 ayrı başkan yardımcımıza bağlı birimler var” dedi.

KENT KONSEYİNDE DEĞİŞİM OLACAK

İnegöl Kent Konseyi ile alakalı da değerlendirme yapan Başkan Aktaş, “Kent Konseyi ile alakalı da genel kurula gideceğiz. Mevcut Kent Konseyi Başkanımız Burhan Alıcı, değişimin faydalı olacağını bu nokta da kendisi ifade ettiler. Belediye ek hizmet binasında tahsis edeceğimiz yerde  İnegöl Kent Konseyimiz hizmet verecek. 30 Mart 2014 tarihinde aldığımız emaneti zamanı geldiğinde en güzel şekilde teslim etmek adına, yaptığımız çalışmaların hepsi onun içindir. Bu süreçte bize destek veren her arkadaşımız, bu işin önemli bir parçasıdır” şeklinde konuştu.

Başkan yardımcılarının sorumlu olduğu birimler ise aşağıda yer almaktadır.

 

Editör: TE Bilişim