Bursa Osmangazi Bel


 Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Belediyeler Birliğinin 2011 yılı 1. Meclis olağan toplantısında yapılan seçimlerde, tüm üyelerin oyunu alarak yeniden Bursa Belediyeler Birliği Başkanlığına seçilirken,  İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Başkanvekilliğine getirildi.

Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu'nda, Mustafa Dündar’ın başkanlığında toplanan Bursa Belediyeler Birliği Meclisi, yönetim ve komisyon seçimlerini yaparken, 2010 yılı faaliyet ve 2010 Mali yılı kesin hesap raporunu da karara bağladı.

Dündar, toplantıda yaptığı konuşmada, birliğin 2010 yılında yasadan kaynaklanan görevlerinin yanı sıra Bursa'nın tanıtımı ve kentin turizm alanında daha ileriye gitmesi için önemli çalışmaların altına imza attığını söyledi.

Yıl içinde 4 önemli eğitim semineri gerçekleştirildiğini belirten Dündar, Dubai ve Brüksel'de düzenlenen etkinliklerle Bursa'nın tanıtımının yapıldığını, Türkçe ve İngilizce yayımlanan Belediyeler Birliği Dergisinin de gerek ülke içinde, gerekse ülke dışında binlerce noktaya ulaştırıldığını anlattı.

Konuşmaların ardından 2010 yılı faaliyet raporu ve 2010 Mali yılı kesin hesap raporu okunarak, oy birliğiyle kabul edildi.

Bursa Belediyeler Birliği Meclis Toplantısının son bölümünde ise seçimlere geçildi. Birlik Başkanlığına Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar oy birliği ile seçilirken, Başkan Vekilliğine İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş getirildi.

Editör: TE Bilişim