10 Ağustos 2014 Pazar günü birinci turu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve ilçe teşkilatı dün Mer-Pa’yı  gezerek hem esnaflardan hem de vatandaşlardan oy istediler.

İLK DEFA HALKIN SEÇECEĞİ BİR CUMHURBAŞKANI GÖREVE GELECEK

Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “10 Ağustos 2014 tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. İlk defa halkın seçeceği bir Cumhurbaşkanı göreve gelecek. Bilindiği gibi birinci periyotla alakalı 3 tane aday var. Çok değerli Başbakanımız, partilerin ortak çıkarttığı aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş. Sayın Başbakanımızı bütün Türkiye değil bütün Dünya tanıyor. Ama takdir edersiniz ki, AK Parti kadroları olarak bizim bu noktada halkımızı bilinçlendirmemiz gerekiyor. İşlerimizden vakit bulduğumuz alanda da teşkilatımızla beraber Pazar yerlerinde ve farklı ortamlarda bilgilendirmeler yapmaya çalışıyoruz” dedi.

OY KULLANMAK  BİR VATANDAŞLIK BİLİNCİDİR

Tayyip Erdoğan’ın bir dünya markası olduğuna belirten Aktaş, “Sayın Başbakanımıza ciddi bir teveccüh olduğunu biliyoruz. Gerçekten bir Dünya markası Recep Tayyip Erdoğan ama bu noktada insanları bilinçlendirmek gerekiyor. İlçe halkına da bir tavsiyem var. 10 Ağustos malum Pazar günü olduğu için tatil günü. Benim oyumla mı bu iş hallolacak gibi bir kanaat içerisinde asla kimse olmasın. Bu bir vatandaşlık bilincidir. Bu noktada muhakkak gidip tercihleri yapsınlar. İnanıyor ve ümit ediyorum ki, Tayyip Erdoğan’ın güçlü bir oyla seçilmesi demek, Türkiye’nin bölgesinde daha da güçlenmesi anlamına geliyor. Çünkü, Afrika’da, Ortadoğu’da, Balkanlar’da, Kafkaslarda hatta bütün Dünyada seçimin sonucu ısrarla ve dikkatle takip ediliyor. Özellikle de birinci turda seçilebilmek adına da ben hem Recep Tayyip Erdoğan’ın seveninin şu 12 yılda gerçekten bu ülkede sağlıkta, eğitimde, ulaşımda bir çok alanda yapılan onlarca, yüzlerce güzel hizmetin hürmetine sandığa koşmalarını, özellikle hem bu şehirde yaşayan bir vatandaş hem de belediye başkanı olarak istirham ediyorum. Seçimlerin şimdiden ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim