Geçtiğimiz hafta sonu ve dün de devam eden ziyaretler kapsamında,  İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan, İnegöl Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Baş, Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Burhanettin Özdemir, Gençlik Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, Lokantacılar Odası Başkanı Sabri Dönmez, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İnegöl Şubesi Başkanı  Ali Darıcı, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Hayırlı olsun temennisinde bulunup, Başkan Alinur Aktaş’ı tebrik eden ziyaretçiler, Aktaş’ın üçüncü kez seçilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, İnegöl’ün gelecek yıllar için önemli bir seçim yaptığını, tecrübeli ve çalışkan bir belediye başkanı olan Aktaş’ın tekrar seçilmesinin ilçe için büyük kazanım olduğunu belirttiler.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçe halkının kendisine göstermiş olduğu teveccühten dolayı son derece memnun olduğunu belirtti.

Geçmiş iki dönemde olduğu gibi, üçüncü dönemde de İnegöl’ü geleceğe taşıyacak projeleri ilçe halkının hizmetine sunacaklarını kaydeden Aktaş, “İnegöl’e hizmet etmek bizim için bir şeref. Halkımızın teveccühüne layık olacak şekilde inşallah en güzel hizmetleri ve projeleri ilçe halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Ahmet Türkel Çevre yolunda meydana gelen kazada, kamyonet ile otomobil çarpıştı, bir kişi yaralandı. Otomobilin yandan çarpması sonucunda devrilen kamyonetten sağ salim çıkan genç sürücü, akşam kız istemeye gideceklerini ifade ederek, “Allah korudu” dedi.

 

Editör: TE Bilişim